landryneczkowo 0 Napisano Maj 2, 2012 Hej Kochane ! Pytanie do Was czy przy braniu tabletek anty kochacie się z prezerwatywą czy idziecie na całość i Wasz chłopak/mąż(itp) dochodzą w Was ? ;p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Perwersja 0 Napisano Maj 3, 2012 Oczywiście, że bez prezerwatywy i wytrysk zawsze w cipce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natka8080 0 Napisano Maj 3, 2012 A poco prezerwatywa..? Chyba że chcesz się zabezpieczać przed chorobami;) - - - - - - - - - - - Porady farmaceutki - http://zapytaj-farmaceute.blogspot.com/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
landryneczkowo 0 Napisano Maj 4, 2012 Moze ktoś jeszcze sie wypowie ?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość misia0107 Napisano Maj 4, 2012 JA BIORE TYLKO TABLETKI I NIE UŻYWAMY PREZERWATYW NAWET JAK KOŃCZY WE MNIE I DO TEJ PORY JEST OK Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ghdshdrhdr Napisano Maj 4, 2012 Biore anty, spuszcza sie w srodku. zadnej ciazy nie bylo i nie ma :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
landryneczkowo 0 Napisano Maj 4, 2012 ktoś jeszcze się podzieli ? :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość bladla Napisano Maj 4, 2012 biorąc tabletki facet zawsze konczyl we mnie, z gumka tylko jak bralam antybiotyki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach