Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubusek0001

Piosenka na EURO ?

Polecane posty

Gość kolorowydługopis123
ciasteczkowa_mi siedzisz w UK to bądź cicho tu jest Polska :) Głosuj sobie tam na swoich:)Dodę wymyśliła :D

Gość Elaresaaa
ej ale to ma byc piosenka reprezentacji Polski a oficjalnym hymnem euro2012 jest piosenka oceani summer cos tam.

Gość kolorowydługopis123
No właśnie na teledysk :D Dobre rytmy łatwe słowa ,wpada w ucho i o co chodzi ?:D

Gość kolorowydługopis123
Obyście się nie zdziwili jak w tle klipu bedą sexowne panie :D

WIECIE JAKI POLSKA MA PROBLEM?? POWIEM WAM! NIE IDZIE Z DUCHEM CZASU! WIECZNIE TKWI W PRZESZLOSCI TAK JAK WSZYSCY CI POZAL SIE BOZE ARTYSCI, WILKI, MARYLA NO I TE BABY. A GDZIE MLODE TALENTY??????????????? NIE MA!! BO W NASZYM KRAJU OD WIEKOW PROMOWANE SA STARE HITY, PIOSENKI WYEKSPLOATOWANE DO GRANIC MOZLIWOSCI, KTORE KAZDY ZNA... TAK SAMO JAK TEN KRAJ JEST RZADZONY PRZEZ DZIADOW I DLATEGO TAK SIE DZIEJE JAK SIE DZIEJE!! POWIEDZCIE MI, ZE NIE MAM RACJI!!! OCZYWISCIE EURO NIE JEST JEDYNA OKAZJA ZEBY SIE POKAZAC, ALE JEST WIELKA OKAZJA, BO EURO JEST CZY TEGO CHCESZ CZY NIE WIELKIM WYDARZENIEM W EUROPIE!! CZY WIDZIELISCIE ZEBY W JAKIMKOLWIEK INNYM KRAJU (CYWILIZOWANYM) TAKIE CYRKI SIE DZIALY???

Gość kolorowydługopis123
Polska zaczyna być krajem na luzie wybierając taką piosenkę :) Siedzisz w UK to co się wypowiadasz o problemach Polski ? My mieszkamy tu w POLSCE i tu jest POLSKA i my wybraliśmy (no nie ja nie:D)piosenkę :) Coraz bardziej mi się podoba :D KACZUSZKI-piosenkę zna cały świat czyż nie :D:D:D

" adsadsa kubusek0001 nie wszyscy rozumieją angielski. " A powiedź mi czy wszyscy rozumieją Polski ? Może nie wszyscy w Polsce ale krajach zachodnich dużo ludzi operuje na tyle dobrze językiem angielskim a w Polsce wiadomo jak zwykle do tyłu ze wszystkim. A po za tym ci co nie rozumieją to powinni się uczyć

A ty w 100% jestes pewna spaslaku, ze wiesz dokladnie co to BMI?? Zonka masz, bo akurat zajmuje sie fitnessem i odzywianiem :D 174 i 67 kg w dodatku sie odchudza - na pewno laska z ciebie :D :D BMI nie mowi nic o czlowieku, bo nie uwzglednia chociazby takich detali jak masa tkanki tluszczowej w stosunku do masy miesni kretynko :D Poza tym...BMI mozna miec w normie a i tak miec zwaly tluszczu - czyli to co mamy w twoim przypadku - czyli pozostajesz spaslakiem :D A jesli nie uwazasz sie za spaslaka to po co sie odchudzasz :D

Gość kolorowydługopis123
A dlaczego mamy śpiewać po angielsku do cholery 😠 Polskie słowa ,łatwe i wpadające w ucho a muzyka fajna :D

Gość kolorowydługopis123
"spaślaku":(no tak twój słownik mówi sam za siebie siedź tam cicho :D

Kubusek - ale rzecz dzieje sie w Polsce, wiec piosenka powinna byc po Polsku. Ktos kiedys powiedzial, ze Polacy nie gesi itd. Czy wy naprawde chcecie dac sie tak ujednolicic? Jedno wielka Unia, jedna waluta (szkoda ze zarobki nie na jednym poziomie), jeden jezyk... Nie wiem jak niektorzy, ale ja czuje sie Polka, chce mowic po polsku, znac historie Polski, a ta cala bajeczka o Unii Europejskiej i swiecie, ktory od zawsze mial nas Polakow w swojej wielkiej doopie jest mnie dla mnie.

ciasteczkowa_mi - zalosna jestes, naprawde twierdzisz, ze bede sie tlumaczyc ze swojego odchudzania? No ale czego wymagac od polmozga, ktory z braku argumentow uderza w slabosc drugiej osoby. Poza tym nie zapominaj, ze dyskusja toczy sie w necie, wiec nie masz pewnosci, czy waze tyle, co napisalam i czy w ogole jestem kobieta :D:D:D Wiec pani fitness - nie osmieszaj sie :D:D

Ale nie są to wiejskie rozgrywki i takie coś dać hehe ja myślałem że to wygra Liber bo miał bardzo fajny utwór.

Gość kolorowydługopis123
To jak masz problemy to zapytaj anglików czemu chleją w Polsce i robią takie burdy jakich świat nie widział :(I to nie jest margines to są wykształceni ponoć angole :(Polacy zaczynają być innym narodem,a jak się wstydzisz korzeni to po co się przyznajesz co .Nie jesteś już Polką :(szkoda:(

Kocham polski jezyk i kulture, ale sztuka jest zachowac te wartosci i podazac do przodu, czasy sie zmieniaja!! A unia nie powinna istniec, to jakas porazka jest, chca zatrzec indywidualizm narodowy!! wspolpraca ok, ale nie w ten sposob!

Gość kolorowydługopis123
Do małej _mi to było :(

Gość kolorowydługopis123
Typowa zacofana polka ,no u nas pomałau zaczyna się też zmieniac i to na lepsze ,tkwisz w starym systemie .

ciasteczkowa przestan sciemniac, co ty mozesz wiedziec o kulturze jakiejkolwiek, twoje powyzsze wypowiedzi bardzo dobitnie o tym swiadcza.

Nie bronie brytyjczykow, bo w wiekszosci to kretyni! Ale jedno wiem na pewno, swojego kraju na arenie miedzynarodowej osmieszyc by nie pozwolili! niespodziana, to juz twoj problem, ze lubisz robic z siebie idiotke na necie i prowadzic wyimaginowane zycie...to tylko swiadczy o twojej inteligencji

Gość kolorowydługopis123
ypsylonik piękna kolęda :) Regan był aktorem a zostałą prezydentem ,więc głupi przykład :D

Otworz slownik idiotko bo chyba nie wiesz co to homonim, juz mniejsza o to czy jestem kulturalna, a to jasne, ze chodzilo mi o kulture narodowa!

Gość kolorowydługopis123
Ciasteczkowa _mi z czym ty masz problem ???????????? Chyba ze sobą :(

Gość tak to widze
ciasteczkowa-podpisuję się pod twoją opinią obiema rękoma taka jest prawda my tkwimy w stagnacji lubię ludowe piosenki ,grałem na weselach nieraz ale wybrać tą piosneczke na tak poważną imprezę to jest żenujące w całej UE BĘDĄ na nas wołać nie POLAND,POLACO,BALANDIA tylko KO KO KO KO KO KO KO KO KO KO KO KOM ALL RIGHT.........

Gość kolorowydługopis123
Kultura narodowa to ?Mała mi normalnie pienisz się ale nie wiesz o co :( Piosenka jest spoko :D

ciasteczkowa kretynko - czy ja napisalam ze prowadze wyimaginowane zycie? Ty jednak rzeczywiscie jestes tumanem :D:D Poza tym, patriotyzmu u ciebie jak na lekarstwo, tolerncji rowniez, ze o elementarnych zasadach kultury juz nie wspomne. 🖐️