Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kubusek0001

Piosenka na EURO ?

Polecane posty

Gość uwieracz libida
jestem jestem

Gość uwieracz libida
chodxmy na piwo bedziesz miał czym sikać

Gość doktor wellman
macie wybujałe ego

Wiecie co? Jak po raz pierwszy usłyszałałam tę piosenkę, to powiedziałam "jaaaa....ale siara będzie, niemożliwe", ale posłuchalam ją jeszcze raz, usłyszałam jakie inne były piosenki i stwierdziłam, że z tych wszystkich piosenek to ona faktycznie wpadła najlepiej w ucho, jest rytmiczna (nie taka rozlazła jak te inne),l szybko wpada w ucho, czesc słów juz znam po dwukrotnym jej przesłuchaniu i o to powinno chodzic. A co z tego, że starsze Panie ją śpiewają? Młodzi nic nie pokazali, a one są pełne pozytywnej energii i wigoru! :) A oburzenie w kraju jest....dlaczego? Bo nie mamy w ogóle dystansu do siebie, jesteśmy strasznie zakompleksieni, i KOCHAMY narzekac! Byłam kilka lat za granicą, pracowałam tam z ludźmi, wróciłam do Polski też pracuję z ludźmi, ale tutaj jest to baaardzo cieżkie. Bo co drugi polak narzeka, na wszystko!!! Nawet na to, że dostał więcej niż oczekiwał, zamiast się cieszyc. Cóż taka mentalnośc....

Gość derek and dominos
wolałbym wybujałe prącie czyli ogromnego stojącego penisa

Gość uwieracz libida
trzeba było odwiedzić kraje erupejskie w czasie komunizmu w Polsce

Gość doktor Wellman
kusiło mnie ale ruskie nie puszczali

Gość doktor Wellman
nie tak nie napiszę brzydko mi na myśl przychozi

Gość doktor Wellman
Derek z Tobą się nie bawię jedno piwo i do domu

Gość kamorzysko
Jaki humor maja tu wszyscy, mysle ze KOKO KOKO mozna by spiewac, ale nie na ME to czyste jaja, teraz pracujacy za granica z Nazwiskami ktore ciezko przeczytac zagranicznym Pracodawca, beda za nami wolac KOKO KOKO, a na dluzsza mete bedzie wkurzajace, czemu nie dano szansy innym np: Arashowi tak pieknie w Sopocie spiewal, czysta zenada KOKO KOKO, drog nie mamy, kibli tez jeszcze ponoc za malo, zeby tak jeszcze Stadion nam sie nie zepsul , no ale najwazniejsze jak Polacy beda grac, oby jak najdalej zaszli.Ciesze sie ze Babuszki przed smiercia jeszcze kariere zrobia, moze i renciny malutkie to moze troche pieniazkow do kieszonkow Babek wpadnie, ale na litosc Boska, niech folklorza ale nie na ME

Tak tak będą wołać pewnie tylko Polacy mieszkający za granicą,przesadzasz :)Piosenka wpada w ucho,łatwe słowa o to chodziło jakbyś nie wiedział :)

Gość KIBIC ZŁY
CO ZA OBCIACH !!! Nie mogli dać do tego konkursu kogoś normalnego bo to co wybrali to wiocha. WSTYD dla nas wszystkich. Już lepiej niech śpiewa Liber czy Marylka.

Gość liberałka
Ja tam byłam za liberem i ino roz, a nie jakaś wiocha. To dla jaj chyba ludzie glosowali ni te baby

Gość kamorzysko
Sluchalam teraz Ukrainskiego Hymnu na ME i jest ladniejszy niz nasze KOKO KOKO, ja pierdziele ale siara

Gość 453534534534
Ja pierwszy raz tego słuchałam wczoraj, i nie wierze, ale mi sie spodobało. Moim zdaniem nawet muzycznie to nie jest złe, chyba ktos się zainspirował tymi ruskimi babuszkami co maja występowac na Eurowizji. a z reguły nie lubię piosenek wcale, zwłaszcza typu biesiadnego. Jak przesłuchałam dwie inne "mocne" propozycje to ta jest o niebo lepsza. Ogólnie to ta piosenka nie miała konkurencji bo reszt była mdła i nudna,

Przemyślałam poważnie całą sytuację te dwa, trzy dni po konkursie i kwestię nieszczęsnej piosenki i uważam, że : zespół folkowy jak najbardziej, nawet te panie pasują bardzo do całokształtu. Piosenka krótka, ludowa i wpadająca w ucho - tak, jak najbardziej tylko te początkowe słowa : KOKO" trzeba zmienić/wywalić/ usunąc, i może nawet nie będzie wstydu na pól Europy. Można by jeszcze nagrać wersję angielskojęzyczna...

Gość koko zal
ta piosenka to tragedia a tobie terii jak sie nie podoba ze w Polsce wszyscy narzekaja to trzeba bylo zostac za granica