Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

liszaj.

Czy kupujecie z takich stron jak GRUPON...GROUPER... itd? Jesteście zadowoleni?

Polecane posty

jest całkiem fajna okazja u mnie w mieście na zabieg kosmetyczny i nie wiem czy skorzystać...? Słyszałam,że na tego typu stronach są wystawiane przedmioty z drugiej kategorii a zabiegi nie są przeprowadzane nie tak,jak robione są te bez zniżek. Jak to z tym jest?

Gość CrK
Zakupy grupowe to piękna idea, ale niestety polaczki oczywiście odwalają fuszerę, więc nie warto.

Gość domi nika
najlepeij zadzwoń do tego gabinetu kosmetycznego i zapytaj czy to pełnowartościowy zabieg, kto go będzie przeprowadzał (bo może to być np praktykant a nie kosmetyczka z kwalifikacjami).

No właśnie...nie chcę sie naciąć...ale nawet gdyby to był praktykant to raczej prawdy nie powiędzą, no tak mi się przynajmniej wydaje. Chyba jednak odpuszczę sobie.

ktos napisał : "Co jakiś czas przeglądam oferty na B2BDeal.pl i widzę, że niektóre firmy wrzucają tam totalne dziadostwo, by się ktoś nabrał, Trzeba więc dobrze analizować oferty tam umieszczane. "

tak właściwie rok temu z gruponem w lipcu byłam na Rodos - samolotem, a w październiku w Czarnogórze - autokarem (ogólnie masakra - z tym autokarem 2 dni podróży, plus to nocleg tranzytowy) moja siostra była na Oceanie Indyjskim - tyle że wylot miała w cenie z Mediolanu - a do Mediolanu musiała na własną rękę kombinować no i moja mama ... zabiegi kosmetyczne - chwali sobie ja w tym roku też czaję na wycieczkę - teraz gdzieś dalej... z GRUPONU