Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość avalanche_30

Czy takie bokserki na plaże to wieś ?

Polecane posty

Gość avalanche_30

Jak w tytule. http://oi49.tinypic.com/dpg0wm.jpg Czy mogę w takim czymś wyskoczyć na plaże podczas Euro w Odessie (tam akurat będę), czy lepiej założyć coś normalnego? Z przodu nie ma żadnego wzoru. PS: Wiem, że lustro nadaje się do mycia. PS2: Proszę mi tego znów nie skasować

Gość avalanche_30
aleś błysnął ... zresztą temat nie jest o plażach tylko gaćkach :)

Gość krucha kostucha
wyglada jakbys chcial zeby tylko polacy cie w tylek....calowali;)

Postaram ci się wytłumaczyć. Najbliższa plaża leży na obrzeżach Odessy. Pokażesz się w galotach z napisem "Polska" i na dobry początek dostaniesz mandat. Za co? Za jajco:D Bardzo możliwe, że pozbędziesz się porfela, abo nawet dostaniesz w ryj. Nie będę ci tłumaczył dlaczego, bo to troszkę zawiły temat, ale jeżeli lubisz ostrą jazdę......to wdziewaj te gatki wal na "Arkadię" :D Powodzenia na Ukrainie

Gość avalanche_30
nie znam podziału administracyjnego odessy , jeśli jest jak mówisz to jest on jakiś poryty. niemniej jak wpiszemy np. "odessa beach" to wyskoczy mnóstwo zdjęć. skoro google i internet robią takie skróty myślowe, to myślę że się czepiasz. dostanę w ryj, czyli bandera i te sprawy? może chociaż ukrainkom się sposoba czy też dostanę w papę?

nawet nie bandera. wystarczy, że jesteś z zachodu. nie afiszuj się z tym, miej kilka drobnych dolców w kieszeni i wszystko będzie cacy:) a ukrainkę kupisz sobie wieczorem za "kartoszki" i kawałek słoniny:D:D:D

Gość avalanche_30
czyli co, wszyscy kibice którzy przyjadą na euro wyjadą z ostukanymi gębami? może zluzują choć na czas euro. kupowanie kobiet za dobra materialne mnie nie kręci, tym bardziej że straszydłem nie jestem.

wszystkich nie oskubią:) pracowałem na Ukrainie....a w Odessie byłem kilka razy po kilkanaście dni, więc znam mentalność tych ludzi. sam się zastanawiam jak to tam będzie z turystami, bo już sam dojazd na "zachodnich" tablicach kosztuje od kilku do kilkunastu mandatów ( na szczęście niewielkich ). jeżeli będziesz zakwaterowany w jakimślepszym hotelu to jeszcze małe piwo, ale jeżeli masz zamiar pelentac się samopas po jakichś dziwnych okolicach z napisem "polska" na tyłku to ja ci szczęścia nie wróżę.

Gość avalanche_30
to chyba faktycznie lepiej nie ryzykować. trzeba zatem będzie kupić coś w barwach RAŚ :) nie wiedziałem że tam takie dzikusy mieszkają. będąc w Lwowie nie spotkałem się z tym (nie licząc 2 wziatek dla drogówki)

hehh. Odessa to mały chuj. O Lwowie nawet nie wspomnę. Zastanawiam się co będzie się działo w Doniecku:) Tam to jest dopiero dzika kraina, ale dupeczki najlepszego sortu.

Gość vdgxhfc
Ty nie masz kąpielowek tylko majtki hahaha! Wiocha! jakby mój facet się w takich pokazal, to bym się do niego nie przyznawała!

Gość avalanche_30
Słowo kąpielówki nie padło ani razu wcześniej, jakby moją kobietę cechował taki jad i brak logiki to też bym się nie przyznawał do niej.