Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jsjhlajlaklakal;

Czy ktorejs kobiecie w ciazy tez sie snilo ze rodzi martwe dziecko...

Polecane posty

Gość jsjhlajlaklakal;

jestem przerazona....

Gość tak jakby teges...
O.o nie dziwię się wcale, też bym była.

Gość mi sie snila trumienka
jak bylam w ciazy. tez bylam przerazona, ale coreczka urodzila sie zdrowa. pytalam sie o takie sny poloznej, powiedziala, ze to efekt naszych lekow.

Gość i78i78io7o9
Dokładnie, to nasze lęki. Mnie się ciągle śnią testy ciążowe, bo boję się, że nie zajdę w ciążę, a Ty się martwisz żeby dziecko było zdrowe, więc tak Ci sie przyśniło. Nie nakrecaj się, szukaj przyjemnych doznań zmysłowych, typu spacer, muzyka itp i ciesz sie błogosławionym stanem :)

Gość LusiaMusia
mi sie snilo ze urodzilam zdrowe dziecko i ze porod byl bezbolesny, sprawdz w senniku.

Gość modernaaa
Mnie tez sie snia dziwne sny. Raz snilo mi sie, ze urodzilam dziecko, ktore od razu potrafilo biegac i uciekalo przede mna. Innnym razem, ze urodzilam dziecko, gdzies je zostawilam i zapomnialam a przypomnialo mi sie po dluzszym czasie, ze przeciez mam dziecko :) Ostatni sen kilka tygodni temu snilo mi sie, ze podczas badania lekarka wyciagnela glowke i raczke, zebym mogla sobie obejrzec a pozneij wcisnela dziecko spowrotem :)

Gość jsjhlajlaklakal;
no fakt,martwie sie ciagle,przejmuje..ale taki sen mialam pierwszy raz..moze ma to zwiazek z tym ze dzis jedziemy z 2letnim synem do kuzynki dosc daleko-i to znak zeby jednak w domu zostac

Gość krikitiki
mi 2dni temu śniło się że poszłam rodzić do szpitala gdzie okazało się że są komplikacje. Lekarze musieli wykonać cesarkę by dziecko przeżyło a jednym warunkiem było zapłacenie 30tys których oczywiście nie miałam. Innym razem śniło mi sie że wyszłam z przedszkola z samym wózkiem bez dziecka i dopiero dochodząc do domu zobaczyłam że pcham pusty wózek