Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zuzka5390

chłopak który o siebie nie dba

Polecane posty

mojemu facetowi nie chce się chodzić nawet raz w miesiącu do fryzjera ;/ generalnie oprócz tego że się myje nie robi nic ze swoim wyglądem;/ wkurza mnie to. jak jest z waszymi facetami?

Gość harnaaa
moj dba o sibie i ja dbam o niego heh nawet mu pedicure robie aby mial ladne stopki a ile on i ty macie lat?

Gość chustek
Facet nie musi chodzić co miesiąc do fryzjera - chodzi do niego, jak włosy staną się dla niego za długie, więc (o ile nie lubi "gołej glacy"), to wystarczy że pójdzie raz na 1,5-2 miesiące. Tylko fryzjerzy namawiają na cięcie co 3 tygodnie - bo wiedzą, że z tego mają szybki (bo krócej trzeba ciąć) zysk. A jak on sam o sobie mówi? Nazywa siebie zadbanym, czy raczej wie, że określasz go jak fleję?

chodzi o to że on zawsze golił się na łyso, ale brzydko mu tak jest i namówiłam go na zmianę fryzury ktora mu się bardzo podobała. niestety, żeby ta fryzura wyglądała ładnie trzeba chodzić raz w miesiącu do fryzjera a to dla niego zbyt wiele. wie że uważam go za fleję bo pwoiedzialam mu że wcale o siebie nie dba

kurde przeciez ma 23 lata powinien o siebie dbać chociaż trochę a nie kazać się mamusi golić