Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dsgacjhksx

osobowość borderline ! BARDZO PROSZĘ O POMOC !!

Polecane posty

Gość dsgacjhksx

Jak mam pomóc mojej dziewczynie, która ma pograniczne zaburzenia osobowości ? jesteśmy razem od 2lat, bardzo ją kocham. Ale to jest straszne.. Ona boi się sama siebie a ja boje sie także jej ataków i nie wiem kiedy wybuchnie i o co. Poznałem ją zupełnie z innej strony, pierwszą awanturę zrobiła o to że połamałem jej spinkę !pamiętam że rzucała się wtedy na podłogę, łóżko biła się wyrywała włosy, na przemian płakała i panicnie się smiała byłem w szoku !!. Teraz już conajmniej 2x w tyg. atak musi być i są o wiele silniejsze. Ona nie ma już granic wjeżdza na moją rodzinę na mnie psychicznie, słownie - trafnie, celnie i bolesnie. Jest wyjątkowo inteligentną i przebiegłą osobą wie jak ranić ludzi. jaK JUŻ MÓWIŁEM KOCHAM JĄ I CHCE JEJ POMOC BO BOJE SIĘ ŻE kiedyś dojdzie do katastrofy i zrobi krzywdę sobie albo komuś w swoim otoczeniu . Widzę jak się męczy, jest śliczną młodą dziewczyną ( 17lat) a wygląda jakby uleciało z niej całe życie, jak chodząca śmierć. Z góry mówie że na pomoc jej rodziców nie ma co liczyć . Są to ludzie wpływowi ,którzy zaszli daleko i tego samego oczekują od córki. Żadna choroba psych. nie wchodzi w grę. BARDZO PROSZĘ O POMOC, CZEKAM ..

Gość dsgacjhksx
zdiagnozowana, moja ciotka jest psychologiem i jej to zdiagnozowała

Gość dsgacjhksx
jednakże nie ma żadnego "papierka" . W każdym bądź razie ona jest świadoma tego że cos jest nie tak. I jej rodzice też ale jakby chcieli o tym nie pamietac odrzucaja to od swiadomosci. Naprawde jest to cudowna dziewczyna.. mądra, ładna, z dobrej rodziny, ma przed sobą dobrą przyszłośc, same najlepsze szkoły, nie jest nieśmiała.. ale od ostatniego czasu jakby " wygasła" i bardzo się martwię..

Gość dsgacjhksx
jest ktoś ?