Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość babysisterrs

przespalam sie z chlopakiem mial malego masakra

Polecane posty

Gość babysisterrs

wsYstko bylo oki dopoki nie wyjal tego czegos z majtek porazka nie wiem co to bylo nie dosc ze mial chyba ze 12 xm to jeszcze mial chudy obwod...porazka niby technicznie byl ostry ale co jakis czas wypadal mu wogole zgninal sie..nigdy wwiecej. moj facet ma takiego grubego i duzego nie wiem co mnie podkusilo teraz bynajmniej docenie co mam w domu..wszystkim paniom wspolczuje jesli maja takie problemy... taki facet to nie facet...chocby nie wiem jaki byl ostry magia odchodzi w dal...fujzenada

Gość babysisterrs
ja potrzebuje duzego bo mam pochwe jak cylinder od trabanta

Gość Oceniam surowo to prowo
0/10 Wymyśliłaś to na poczekaniu?Dno.

Gość gfgfdhgbf
no własnie rozyebana jestes to zaden ci nie dogodxi

Gość babysisterrs
nie mam wielkiej pochwy.mialam doczynienia ze srednimi kutasami i tak nie narzekalam ale prosze was to cos bylo straszne..w marzeniach mam romans z wielkim grubym penisem od ktorego wyje z rozkosY niestety w realu bardzo o to ciezko

Gość babysisterrs
ten mial jak sie na mnie napalil z 5 cm no ale od dwoch lat to jedyny , ktory sie na mnie napalil , jeszcze musialam mu alpage kupic

Gość BaraniKretyn1
Jak masz taki cylinder to włóż sobie pistolet ze stacji benzynowej i ładuj paliwo w siebie....

Gość moze to i prowo, ale ja
mialam bardzo podobny przypadek :O tyle, że do stosunku nie doszło. uciekłam :D:classic_cool:

Gość babysisterrs
faceci powinni mie to wtatuowane na ciele zeby zadna nie musiala sie nabierac koles wydawal sie masywyny a tu takie zonk.. sparzylam sie teraz podoba mi sie gosc 172 cm i chyba se odpuszcze bo az strach z czym mi moze wyskoczyc cemu tak ciezko o porzadne przyrodzenie...

Gość babysisterrs
takie z 40 cm jak drazek od kamaza

Gość babysisterrs
dobrze moze i zacchowalam sie karygodnie i chce to zmienic w sobie niestety takich wspomnien nie da sie juz wymazac.porazka atakuja mnie faceci ktorzy sami maja kompleks malego fiuta no przykro mi ale z takim gniotem to na zaradnego mezczyzne zaden nie wyglada...

Gość ajdhaskf
To sobie murzyna znajdź co Ci będzie ładował swojego pół metrowego w ten twój cylinder.

Gość sadesfr
12 cm?? to i tka bardzo duzo w stosunku do mego bylego ktory mial max w zwodzie jakies 6 cm!!!! przysiegam takieog maluszka w zyciu ne widzialam nie sadzilam ze cos tak malego moze byc i chudego przy okazji doslownie jak paluszek ten FUCK OFF

Gość babysisterrs
ja jak bym miala 12 cm to bym nawet nie probowala seksu to byla wielka porazka...mialam ochote uciec.potem niby koles wzial sie za technike..bylo nawet fajnie ale to wypadanie bylo zenujace..

Gość babysisterrs
podobaja mi sie faceci bialej rasy...naprawde nie jestem rozwalona z takim fiutem to tykklko do analu ale tam jestem dziewica wiec lipa.poza tym nie chce widziec n oczy tego fikusia zyciowa porazka

Gość sadesfr
ja nie moglam sie kochac w ogole od tylu, tylko gleboka penetracja, zaciskanie meisni kegla tak by cos poczuc. No tragedia ale nadrabial jezykiem

Gość tak to widze
baby -ty jesteś głupsza niż ustawa przewiduje ,czy to jego wina takim go bozi stworzyła ,znajdzie na pewno dziewczynę która pokocha te jego 12cm ................

Gość sadesfr
hrabia taki paluszek rto sory ale zadna przyjemnosci nie pcozuje, jedynie co to do analu sie nadaje

Gość babysisterrs
facet z malym fiutem nie wydaje sie meski chocby nie wiadomo jaki chojrak z niego byl...napewno nie kojarzy mi sie z glowa rodziny zaradnym mezczyzna . maly kutas to taka przerosnieta cipa koles obrzydzil mi tylko wizje penisow juz zadnemu nie zaufam najpierw dobrze wymacam...

Gość babysisterrs
oj boze jakas go przygarnie napewno niee ja

Afryka dzika stoi przed Toba otworem ;) wzglednie do Francji mozna uderzyc, tam kandydatow z gabarytami over 20 nie brakuje :D

Gość babysisterrs
dlaczego niby mialabym byc rozruchana nie rodzilam nie sypialam z wieloma cwicze miesnie kegla czasem na palcu i jak zacisne palca to mnie az boli

Gość xendźia
przychodzi facet do lekarza i mówi panie doktorze, penis mi cały czas stoi lekarz mówi : proszę się rzebrać pacjent ściaga majtki, lekarz bada i mówi : proszę pana, przy takim rozmiarze on nie ma prawa wisieć :D

Gość babysisterrs
murzyna i ciapatego nie tkne chce duzego niegrzecznego bialego chloaka

Gość tak to widze
baby - jeżeli jest dobry kochanek ,zna sztukę ars amandi a ty mając na uwadze nie jego 12cm tylko totalny sex ,to może cię wprowadzić dosłownie do raju [orgazm jeden za drugim]a spotkać takiego to jest szczęście !!!!!!!!!!a dużym jak tylko na tym polega to równie dobrze możesz sobie zaaplikować wałek do ciasta i będziesz miała to samo !!!!!!!!

startuj do gitarzysty z zespołu Lady Pank, pokazał kiedyś na koncercie kutasa, rozmiar taki, że niektóre dziewczyny z rozkoszy mdlały, ale on juz niestety stary pryk i bez viagry, ni chu chu