Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

olinek920

problem..

Polecane posty

czesc ! chcialam sie Was poradzic gdyz mam wielki problem.. a mianowicie chodzi o mojego faceta , ktory codziennie , dzien w dzień "jara" . Bardzo mi to przeszkadza .. Jest naprawde bardzo dobrym chlopakiem ale od kiedy to robi mniej ma dla mnie czasu , malo sie spotykamy , malo piszemy a co mnie najbardziej martwi staje sie agresywny i taki bezuczuciowy zaczal rowniez klamac . Mielismy zaplanowany wpolny wyjazd on jednk go przelozyl bo niby musial cos zalatwic a tak naprawde caly dzien jarał...bardzo go kocham ale cierpie przez takie jego zachownie.. co mam robic ? ps Jestesmy ze soba juz 4 lata . pomocy !!!

Rzuć go on już się nie zmieni szkoda ciebie dziewczyno

on twierdzi , że nic takiego się z nim nie dzieje , ze ro ja zawsze stwarzam iepotrzebne problemy...

Facet tym niedojrzałym zachowaniem wyraźnie daje ci do zrozumienia że jest do niczego. Kochasz ćpuna, tak tak trawa nie uzależnia, ma działalność leczniczą, taaa. Wystarczy ze zamienia człowieka w leniwego przygłupa, któremu nic się nie chce robić i tylko chyba szczęśliwym zbiegiem okoliczności jeszcze pod siebie nie robi. Będzie coraz gorzej a najciekawsze jest to że już tak pozostanie. Zagrozisz że odejdziesz, on na kolankach będzie za tobą biegać, przestanie nawet palić a potem wszystko wróci do normy.