Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość p.przymuła

Dziwne zachowanie dziewczyny; pomóżcie!

Polecane posty

Gość p.przymuła

Witam przedstawię pokrótce problem jaki od pewnego czasu mam ze swoją dziewczyną. Ma ona 21 lat i jestem jej pierwszym partnerem seksualnym. Moja dziewczyna do niedawna była dla mnie wprost idealna: piękna, mądra, inteligentna, dowcipna, z ciekawymi i oryginalnymi zainteresowaniami. Każdy dzień z nią spędzony był pełen nowych doświadczeń. Wiele się od niej nauczyłem i dowiedziałem, gdy miałem cięższy okres w życiu to ona bardzo mnie wspierała. Słowem czułem się przy niej tak dobrze, jak jeszcze nigdy dotąd. Problemy zaczęły się, gdy zapragnąłem się do niej zbliżyć w sensie seksualnym. Zaczęła nerwowo chichotać, odtrącać moją rękę, wykręcać się żebym jej nie rozbierał, że nie ma biustu itp. Po długich namowach dała się przekonać, ale nie wykazuje w łóżku praktycznie żadnej inicjatywy. Tak jakby nie wiedziała jak się zachować i jakby nic nie sprawiało jej przyjemności. Tylko raz doszło między nami do pełnego zbliżenia. Nic ją nie bolało i zachowywała się tak, jakby w ogóle była w tamtym miejscu jakaś zupełnie nieczuła. W kolejnych dniach podniosła ryk, że ona nie chce być w ciąży, że jest za młoda, że jak zajdzie w ciążę to usunie. Że ona musi skończyć studia, że ona nie może tego zrobić swoim rodzicom. Tak znerwicowanej jeszcze nigdy jej nie widziałem, ale obiecałem, że mogę dla niej poczekać, do czasu aż będzie gotowa. Dodam że kochaliśmy się w pełnym zabezpieczeniu i nie było żadnego powodu do obaw o wpadkę. Ale ona martwiła się bardzo, kupiła chyba ze 3 testy ciążowe i jeszcze poleciała do ginekologa na badania. Nie chce sama się przede mną rozbierać, mnie też nie chce rozbierać. Nie podobają jej się łóżkowe zabawy, w ogóle nie jest nimi zainteresowana. A jest taka śliczna, że kiedy na nią patrzę, to różne fantazje chodzą mi po głowie. Czasami próbuję jej o tym powiedzieć, ale ona zmienia temat, np. opowiada jakie wycieczki planuje dla nas na wakacje, wyciąga jakieś mapy i pokazuje trasy, jakie wytyczyła. Robi wszystko, byle uniknąć tematu seksu. A ja tak bardzo jej pragnę że ciężko mi wytrzymać. Co mam robić? Kocham ją, ale potrzebuję jej ciała tak samo, jak jej uczucia...

Gość WW4556
To co to za laska, która nie daje ci najważniejszego? To nie jest prawdziwy związek!

Gość gwoli ścislości...
to nie jest najważniejsze :D

ona się zachowuje jak znerwicowana dziewica, jakby była za młoda na takie rzeczy, jednym słowem jest niedojrzała, bo dorosła kobieta się tak nie zachowuje, poleciałeś na ładną buzię to masz

Gość rzeźnik hans
musiałem strasznie rozjarać jej cipe tym jednym razem

Gość gwoli ścislości...
żabka to też nie do końca tak...może ona po prostu panicznie boi sie ciąży? Najłatwiej napisać - ''jest niedojrzała...!'' :O

mi tez sie wydaje ze ona boi sie ciazy. stara sie jak najbardziej uwazac. dlatego wydaje Ci sie ze nie jest zainteresowana. najlepiej jakby poszla do ginekolga i dowiedziala sie dokladnie o antykoncepcji zeby byc pewna i sie nie bać.i moze poczekajcie jeszcze?