Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sylwestrowaaa mama

odstajace uszka u coreczki.

Polecane posty

Gość sylwestrowaaa mama

dziewczyny glupie pytanie ale czy ktoras z waszych pociech ma odstajace uszka? urodzilam coreczke w sylwestra.nie ma duzych uszek ale sa takie zawiniete, odstajace. mam sie tym przejmowac???

moje obydwa wstrząsy mają dość mocno odstajace uszy (po pradziadku) - nie przejmuję się, bo i tak są fajne:) próbowałam czapek, opasek, kładzenia boku, pilnowałam, żeby się uszy nie zawijały podczas snu, ale geny wygrały...

Gość ytrutyuyi
Jako dziecko miałam strasznie odstające uszka :) Rodzice zakładali mi opaskę, chodizłam z nią po domu i uszka się wyprostowały i teraz są normalne :)

Gość Ja nic nie robiłam
a uszy się skorygowały (sama nie wiem jak) jak córka skończyła 8 miesięcy więc tymbardziej wieżę że geny i tak zrobią swoje.

Gość ladnadziewczyna
Moja znajoma przyklejała dziecku uszy plastrem:( i co dziecko jak miało odstające uszy ,tak ma...geny moje drogie:D Mój synek też ma odstające uszy i jest sliczny:D

Gość dobro dziej ka jeeeee
od maluszka-opaska:) dziala, kolezanki corka miala masakre, teraz ma piekne uszy:)

Gość sylwestrowaaa mama
wiecie co- ona ma takie uszka po tacie i jego rodzinie.. jet mi troche przykro bo jest slicznym i radosnym dzieckiem a co niektorzy patrza na nia orzez pryzmat tych uszek wlasnie :(

Gość sylwestrowaaa mama
wiem ze to bardzo glupie pytanie ale myslicie ze takie niemowlaczki sa brzydsze? jest taka osoba w moim otocznieu ktora z sarkastycznym usmiechem dosc czesto komentuje wyglad mojej coreczki :(

nie są brzydsze - moje są piekne:) a ludzie, którzy wypowiadaja uwagi na ten temat mają sami kompleksy... na szczęscie mieszkam w kraju gdzie moża być i grubym i brzydkim i miec inne niedoskonaości i jeśli ktoś krzywo spojrzy z tych względów to wiem, że to po prostu rodak:(

ale nie martw się na zapas-moja córka miała odstające uszka,nie robiłam nic,poza pilnowaniem przy zakładaniu czapki żeby się nie zawijały.dziś ma piekne uszka bo dziecko rośnie-zmieniają się proporce głowy,uszu także,rosną włoski i wygląda zupełnie inaczej.zresztą rysy twarzy też się zmieniły-miała bardziej spiczastą bródkę i okraglejsze policzki,jeszcze się twoja dzidzia 10 razy zmieni.córka ma 13 mcy,poczekaj jeszcze.

Gość A prawda jest taka, że...
Uszka są jeszcze nie ukształtowane, dlatego mogą odstawać, po czasie problem mija sam.

Gość do to ja jeszcze od siebie
dalej twoja cora ma odstajace uszy

moja mama miała to w nosie i tak zostałam sobie z tym problemem sama. niby tylko uszy a kompleks straszny. najgorzej było w podstawówce

Gość matulka lalka
To, że urodziła się córka w sylwestra ma mieć jakiś związek z tym, że ma odstające uszka? :)