Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

zdania po angielsku

Zdania po angielsku ułożone do scenek? Może tak być?

Polecane posty

http://www.voila.pl/082/wowh1/index.php?get=1&f=1 Scenka 1 Odpowiedź do 1 pytania -Kiedy przyjeżdża pociąg do Bringhton? - When you com by trai to Bringhton? -O której godzinie będzie pociąg - What time will the train? -Czy mogę to wiedzieć? - Can I know? Odpowiedź do 2 pytania -Ile kosztuje bilet? - How much is a ticket? -Chcę wiedzieć ile kosztuje bilet w jedną i drugą stronę? - I want to know how much is a back and forth? -Czy wystarczy mi pieniędzy?- Do I need the money? Odpowiedź do 3 pytania Czy mogę zarezerwować miejsce? - Can I book a place? Czy już jest za późno? - Are we too late? A może jest jeszcze czas? - Or maybe there is still time?

Teraz do scenki drugiej układam zdania :) Scenka 2 Odpowiedz do 1 pytania Wczoraj byłem na zakupach - Yesterday I was out shopping W mieszkaniu był złodziej - The apartment was a thief Zniknęły telewizor i komputer - Gone are the TV and computer Odpowiedź do 2 pytania Moja reakcja była negatywna - My reaction was negative Poszedłem na policje - I went to the police Bałem się jutra - I was afraid of tomorrow Odpowiedź do 3 pytania Czy ktoś widział sprawce? - Has anyone seen the perpetrator? Nawet nie wiem kto to jest - I do not know who it is Nie wiem co dalej - I do not know what to do next

Gość junn
rzuciłam tylko okiem ale wygląda jakby translator tłumaczył.

Gość to jakis dramta te twoje zdani
a mam nadzieje ze nie masz matury w tym roku!:O

Gość belchatów
Odpowiedź do 1 pytania -Kiedy przyjeżdża pociąg do Bringhton? - When ydoes the train to Bringhton come? -O której godzinie będzie pociąg - What time will the train arrive? -Czy mogę to wiedzieć? - Can I know it? Odpowiedź do 2 pytania -Ile kosztuje bilet? - How much is the ticket? -Chcę wiedzieć ile kosztuje bilet w jedną i drugą stronę? - I want to know how much is a back and forth? -Czy wystarczy mi pieniędzy?- Do I have enough money? Odpowiedź do 3 pytania Czy mogę zarezerwować miejsce? - Can I book a place? Czy już jest za późno? - Are we too late? A może jest jeszcze czas? - Or maybe there is still time?

Scenka 3 Odpowiedź 1 Nie lubię jeść o takiej porze - I do not like to eat at this time Na dworze jest gorąco - Outside, the weather is hot W samochodzie będzie jeszcze większy upał - W samochodzie będzie jeszcze większy upał Odpowiedź 2 Lepiej zjeźć wieczorem - It is better to eat in the evening Wtedy nie będzie gorąco - Then there will be hot Będziemy bardziej głodni - We'll be more hungry Odpowiedź 3 Teraz chodźmy do mnie - Now let's go to me Zaczyna się właśnie mój serial - Now begins my series I napijemy się piwa - And drink beer

Gość aj tam aj tam nie gadajcie
-Chcę wiedzieć ile kosztuje bilet w jedną i drugą stronę? - I want to know how much is a back and forth? I would like to know how much a return ticket is.

Gość hiszpanin to ty ?
?

http://www.voila.pl/103/x1jda/index.php?get=1&f=1 Scena 1 Odpowiedz do 1 pytania 1 Jak długo będę pracował? - How long will I work? Od której do której godziny? - What are the working hours? I w jakie dni tygodnia? - What are the day of the week? Mam stać za barem???? - Have I stay behind a cafe? Odp do pyt 2 Jak powinienem wyglądać rozpoczynając tutaj prace? - How should I look starting work here? Są jakieś specjalne wymagania? - Are there any special requirements Czy konieczne jest wykształcenie w tej branży??? - Is it necessary education in this industry? Odp do pyt 3 Jak będzie wyglądało moje wynagrodzenie? - How will my pay? Ile dostane za godzine??? - How many get in an hour? To jest ciężka praca? - It is hard work?

Scenka 2 Odp do pytania 1 Był to piękny duży dom - It was a beautiful big house Były tam zielone meble - There were green furniture. Na stole były kawa i ciasto - There were coffee and cake on the table. I dużo pytań - And a lot of questions Pisarz odpowiadał - The writter (have) responded Odpowiedzi do pytania 2 Było trzech uczestników - There were three participants Wczyscy byli zainteresowani - All were interested in Każdy czekał na pytania - Everyone was waiting for questions Odpowiedzi do pytania 3 Pisarz pytał każdego - Writers asked each Czy ktoś ma rodzine? - Does anyone have a family? Jakie miejsca zwiedził w swoim życiu - What places visited in your life? Co jemy na śniadanie - What we eat for breakfast?

Scenka 3 Odpowiedzi do pyt 1 Proponuje Warszawe -I suggest to Warsaw. Jest dużo sklepów - There are lots of shops Są teatry i kina - There are theaters and cinemas Mieszkanie jest dobre - The flat is good. Odp do pyt 2 Mieszkanie nie jest drogie - The flat is cheap. Ja mam tanie - I have a cheap flat. W mojej okolicy są bardzo tanie - There are very cheap flats in my nearby place. Odp do pyt 3 Znajde coś fajnego - I will find something cool Mieszkanie w którym są dwa pokoje - Two rooms' apartament Po prostu jest dobrze - There is simply good

Pytanie do obrazku Chłopak i ludzie którzy tam stoją oglądają widoki oraz podziwiają świat - The boy and the people who are standing there watching and admiring views of the world Ludzie zwiedzają w Polsce zabytki - People visit the monuments in Poland