Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfsgdshfdsh

czy zgadzacie się z tezą wyborczej że w Polsce żyje za dużo Polaków?

Polecane posty

Gość dfsgdshfdsh

a za mało mniejszości: żydów, murzynów, arabów, ukraińców ?

Gość dfsgdshfdsh
chyba setka tysięcy ludzi kupuje wyborczą a kolejne kilkaset tysięcy siedzi na internetowych portalach AGORY więc ktoś ich słucha

absolutnie sie zgadzam, zbyt duzo polactwa , dlatego zascianek i ciemnogrod bo od kogo sie kultury i higieny ma motloch uczyc? skad czerpac cywilizacyjne wzorce? i tak od wiekow sie we wlasnym smrodzie wlasnymi gazami okadza polactwo az sie wzajemnie zwalcza i kn7uje i okrada, GW to dziennik dla ludzi myslacych a nie dla choloty od faktow czy super turbo ekspresu z newsami typu : okocila sie kotka gwiazdy serialu o psach itp

Gość dfgdsfgdsf
od kogo sie kultury i higieny ma motloch uczyc? od pejsatych semitów co zabijają rytualnie zwierzęta i obcinają sobie napletki żeby nie trzeba było myć

Gość dfgdsfgdsf
zabawne że pruski generał von Moltke napisał kiedyś książkę o polsce - to był wczesny XIX wiek, jeszcze nie czas nacjonalizmu i wiecie co napisał - że w polsce jak w żadnym innym kraju panoszą się żydzi i opisał ich jak sektę, brudasów, bez żadnego produktywnego zajęcia, produkujących dzieci jak murzyni w trzecim świecie

Gość miecz damoklesa
co ty za szmatławce czytasz :D toz to gorsze od faktu, bo fakt przynajmniej nie kreuje się na gazetę opiniotwórczą :D Donald dba juz o to , aby Polacy rodzili sie poza Polską - nie bojaj a Warszawa do Tel-avivu rózni sie tylko tym, że ma daleko do Iranu :classic_cool:

trza sie wzajemnie szanowac co niekoniecznie znaczy lubic. ale co niezrozumiale to grozne chocby i korzystne i przyjazne bylo. onagdaj polactwo krzyczało: uciekajta ! doktory jadą! a teraz sie dostac do doktorow nie mozna tak sie ucywilizowało polactwo

Gość dfgdsfgdsf
ale "młodzi, wykształceni, wyborcy PO i Palikota" jadąc na kroplówce od GW, wierzą w to że żydzi przynieśli polakom cywilizacje :D

Gość anikaaaaa
"Polska dla Polaków" 🖐️

Gość kotka74-81
nie niemcy tylko hitler...niemcy sa potulni jak baranki....a zyda to ja juz z 5 lat nie widzialam

schamiał element wyborczy polski,jeszcze dziesiec lat temu do dobrego tonu bylo miec GW pod pacha jadac w metrze by wspołpasażerom pokazać , że się przynależy do ludzi nowoczesnych demokratycznych a teraz darmowe metro i to niektórzy nie wiem po co z dziesieć tego biorą. tak dużo czytają?

Gość Antypolak7
Wywiesc wszystkich zlodzeji, kretaczy, nieslownych, kombinatorow i klamcow do Australii i sprowadzic cywilizowana ludnosc z Europy Zach.

Gość miecz damoklesa
dfgdsfgdsf ale "młodzi, wykształceni, wyborcy PO i Palikota" jadąc na kroplówce od GW, wierzą w to że żydzi przynieśli polakom cywilizacje :D, :D, :D 50/10

Gość anikaaaaa
kotka- na pewno spotkałaś nie jednego, tylko nie zdajesz sobie z tego sprawy. Żydzi nie zawsze noszą jarmułki i nie wszyscy mają pejsy 🖐️ ogona też nie mają i nie noszą wideł, mówią po polsku, często lepiej niż polacy :D

Gość miecz damoklesa
kotka74-81 nie niemcy tylko hitler...niemcy sa potulni jak baranki....a zyda to ja juz z 5 lat nie widzialam telewizji nie oglądasz? :D :P

Gość kotka74-81
anika.... skarbie wiem jak rozpoznac zyda .. u nas ich nie ma tzn.. Szczecin ale w Berlinie jest ich masaaaaaaaaa

Gość kokokokokoeurospoko
anika- zgadzam się z tobą ostatnio właśnie okazało się że znam 3 żydów, sa w mojej grupie :D znam ich jakoś 3 lata i teraz się o tym dowiedziałem :D hahaha

Gość kotka74-81
miecz ...ogladam...... ale jak patrze na te poselskie ryje to akurat cos pilnego mi sie przypomina i juz na tv sie nie gapie jak sroka w .....

Gość anikaaaaa
kotka74-81- w polsce nie ma żydów? rozśmieszasz mnie, doprawdy.

Gość mojamamajestnajlepszaaa
kotka- jesteś jakaś poyebana jak myślisz że w pl nie ma żydów :P

Gość kotka74-81
moja...... zydzi sa..ale nie w Szczecinie i prosze mnie nie obrazac .......

Gość mojamamajestnajlepszaaa
kotka- może w szczecinie nie ma ich wielu, ale na pewno jacyś są :P a ogólnie w polsce jest ich naprawdę duuużo. I to za dużo.

Gość kotka74-81
anika ....kurcze nie potrafisz czytac ...no zadzwiajace , napisalam ze nie spotkalam a nie ze nie ma no masakra jakas

Gość kotka74-81
no tu nie ma ich...przenosza sie tam gdzie jest kasa , w szczecinie nie ma na czym juz zarabiac proste

Gość kotka74-81
heh zakrecilam poczatek sorki .... ale czaicie o co chodzi

Gość anikaaaaa
nie napisałaś że nie spotkałaś, tylko, że nie widziałaś, więc napisałam, że z pewnością widziałaś, lecz nie wiedziałaś, że to żyd :) jak dla mnie EOT :)