Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gare aux con!

Młoda i dużo starszy- co myślicie?

Polecane posty

Gość gare aux con!
z tego co wiem to on dostał od zycia za swoją uczciwosc i dobre serducho ostro po dupie i chyba nie chce sie wiązac z zadna laska... podobala mu sie kiedys moja kumpela (tez w moim wieku) ale ona ma faceta od 5 lat, wiec z tamtym jedynie porozmawaiała sobie... Mysle, ze jesli by sie zakochał to już na zabój, a takie dziecinne zabawy nie wchodzą w gre. No chyba ze dla seksu. tylko

Gość ziyfakfgwavbweujvbewkbv
WAZNE ZE KOCHA, NIE PACZ NA NIC INNEGO, JAK KOCHA TO MOZE BYC I DZIADEK

Gość roznie to bywa
a jesobie zalezy i sie postaracie to wiek nie robi róznicy... ja mam 20 lat a on 39 i generalnie spoko

Gość gare aux con!
dlaczego skrzywieni? bardziej skrzywdzeni przez los...

Gość do mnie podbijał 16 lat starsz
ohyda:O

Gość gare aux con!
oj ale jeśli by mi nie powiedział dałabym mu maksymalnie 27 lat.... 25-26... wlasnie... naprawde chłop młodo wyglądaaa

Gość aaaaaaarwena
ja mam 23 lata i kilka dni temu bzykalam sie z 36latkiem, boze jakie on mial cialo cudowny byl ale nie odzywa sie, trudno zycie :classic_cool:

Gość gare aux con!
Hehehe... ale liczylas na miłość czy tylko własnie na seks?

Gość aaaaaaarwena
nie na milosc, tylko wiadomo jak ci sie typ spodoba to chcesz wiecej :classic_cool: ale przynajmniej mam teraz do czego powzdychac, mile wspomnienie :D

Gość gare aux con!
a ja nie chce tylko seksu...

Gość fkjblegkkk
Dziwne, że facet w tym wieku jest singlem i przebywa w ciągłym towarzystwie znacznie młodszych dziewczyn:/

Gość gare aux con!
fkj? cos sugerujesz? jakies schorzenie?

Gość chrabąszcz majowy lipowy
taaa same lekarki i znawczyni dusz męskich:P Pewnie Piotruś Pan:D

No korde zjadlo mi posta, Ja jestem z 13 lat starszym partnerem i wszytko jest jak byc powinno. Ja w wieku 21 lat nie zwiazalabym sie z o tyle starszym partnerem ale to tylko moje zdanie . Zycze powodzenia ....

Gość gare aux con!
to ile Ty masz lat? skoro jestes z 13 lat młodszym Ty 50 a on 63?

Gość BluMen14A
Oj dziewczyno,dziewczyno dalej zgłębiasz ten temat,wczoraj dyskutowaliśmy choć miałaś inny nick i widzę że nie zrozumiałaś moich słów-cytat: No a ja mam problem własnie bo slyszlam duzo ze tacy starsi lecą na młode dupcie, niezaleznie od wyglądu, grunt, że są młodsze i fajnie sie z taka pokazać, powozić, przespać... A on własnie chyba taki nie jest, traktuje mnie nieco z dystansem- co mnie dziwi, bo do moich koleżanek w moim wieku odnosi sie normalnie... a mnie jakoś inaczej... hmmmm Po pierwsze co w tym dziwnego że starsi lecą na młodsze ,ewolucję chcesz zmieniać?Od wieków tak było i tak zostanie,wygląd ma znaczenie tylko trochę mniejsze niż u rówieśników.Drugi kwiatek do kolekcji Fajnie się z taką pokazać ,no z własnego doświadczenia wiem że BARDZO fajnie ,tylko sorki ,co w tym złego? Powozić się hm może chcesz zostać w domu? No to dziewczyno wyjdź za araba,płachta na głowę stadko dzieci i cztery ściany,odpowiada Ci takie coś?Pewnie nie.Przespać się ,chwilunia liczysz na miłość platoniczną ? To tylko z impotentem się może udać,młody chłopak też na sex będzie liczył .Zupełnie dobiłaś mnie tekstem : Nie wiem...on jest bardzo miły taki...zaradny...ale nie wiem czy za duzo róznic by nie bylo... chociaz ja studia- on studiow nie ma, jakas tam szkoła jedynie i pracuje.... takze momentami czuje sie madrzejsza od niego HAHAHA dla Ciebie dziewczyno studia to automatycznie większa inteligencja,rozum ?? Zapewniam Cię że po studiach są też takie głąby że szok,nie raz ratowałem 4 litery takich wyuczonych mających kilka fakultetów ,podpartych świstkami a... wiedzy praktycznej ZERO!Jest coś takiego jak mądrość życiowa,doświadczenie zresztą człowiek się uczy całe życie, no dobra przynajmniej powinien.Wczoraj radziłem byś spróbowała go bliżej poznać, dzisiaj odradzam "czuję się mądrzejsza od niego " JA bym się z Tobą spierał kto tu jest mądrzejszy ENDE.

ja jestem w związju z facetem o 16 lat starszym ja mam 28 a on 44 i naprawde nie czuje tej różnicy chociaz jestem z nim już ponad rok to i tak mam obawy co bedzie np za 5 lub 10 lat

Gość gare aux con!
BluMen- normalnie mnie zdemaskowałeś

Gość gare aux con!
czuję się taka.......zdemaskowana!!!!!!!!!

Gość gare aux con!
Wiesz.... studia- myślę,że zależy jakie...napewno gdyby skończył filozofię, to można by z nim codziennie gadać o rożnych aspektak złożoności ludzkiej egzystencji, jednakże studia na politechnice dałyby mu wiedzę rzeczową. A ciężko się porozumieć z kimś kto ma tęęęęęęęęęęępe żarciki i do tego wysłowić się nie umie. Paralita językowy

Gość chokolokoo
kiedys tu na kafe bronilam tej mojej milosci (z taka sama roznica wieku) a w tym momencie moge tylko powiedziec ze jego doswiadczenia mnie przygniotly, starszy facet jest niezlym manipulatorem i z mlodej dziewczyny zrobi glupia jesli tylko dostanie szanse

Gość gare aux con!
Wiesz, po kilku rozmowach z nim (pomijając fakt, że mi się bardzo podoba...) to wywnioskowałam, że gdybym tylko chciała i była bardziej otwarta czy inaczej ujmując (napalona) to ja mogłabym z nim robić wszytsko a nie na odwrót. Strasznie łatwowierny, delikatny, ufny....i to go chyba w życiu zgubiło

choko... każdy facet może zabjerować ale rzeczywiście coś w tym jest że starszy facet ma większe doświadczenie i niestety pewne rzeczy na niego nie działają. ja też mam czasami takie wraznie że jest zbyt wygodny i pilnuje się aby nie wyjść na naiwniaka

gare są dwie opcje albo jest taki naiwny albo takiego udaje

trzeba pamiętać że każdy kij ma dwa końce ;]

Gość chokolokoo
wiesz moj na poczatku byl romantyczny, zgrywal naiwniaka, ze niby taki pokrzywdzony przez byle itp. Wyszlo ze w KAZDEJ sprawie klamal! tlumaczenie? zeby mnie nie krzywdzic. Tydzien temu mu powiedzialam ze nie wyobrazam sobie przyszlosci z nim, ze jakby nie chcial mnie krzywdzic to by mi powiedzial i bym go rzucila w cholere, bo udawal kogos kim nie jest. Ale oczywiscie nie mowie ze z twoim tak bedzie, tylko uwazaj ok? badz czujna i nie daj sie zranic

choko powiem Ci że u mnie chyba jest podobnie tzn dobrze mi z nim ale też nie jestem pewna że chce z nim spedzić swoje życie, bo wiem że jak go nie będzie to świat nie zalamie się, będe żyć dalej ale z drugiej strony po wcześmniejszym moim długin związku pojawił się on i zadziałała prawdziwa chemia ;] która niestety już opadła ale sex jest i tak rewelacyjny

Gość gare aux con!
no chyba taki wlasnie jest

Mój chłopak jest starszy ode mnie 10 lat i jak dla mnie to jest idealna roznica wieku, on sie wyszalal, jest dojrzaly, ja dla niego jestem atrakcyjna, bo mloda, on dla mnie bo zadbany i starszy, moze sie mna zaopiekowac, jest idealem chodzacym, wszyscy mi to mowia, traktuje mnie jak ksiezniczke albo jeszcze lepiej, nie zamienilabym go na zadnego innego, a doswiadczenie mam z rowiesnikami i troche starszymi ode mnie, jak niebo i ziemia. seks jest niesamowity, on wie jak zaspokoic kobiete, ja jestem mloda, gietka, jedrna i w ogole wyuzdana, co mi z 24latka ktoremu wystarczy 10 sekund penetracji, ja widze same plusy starszego faceta :)