Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jhgfdertyhgfdty

facet mnie wkurzył nie wiem co wymyślić

Polecane posty

Gość jhgfdertyhgfdty

wkurzył mnie juz nie ważne czym ale dziś pisze do mnie i pyta co robię, nie chce mu pisać że siedzę w domu i w sumie to nic :o chce coś wymyślić żeby był zazdrosny ale nie coś oczywistego że siedze z kumplem na piwku :/ ma ktoś jakis pomysł ???

Gość oooo tooo
no to napisz ze jestes z kolezankami za miastem i nie masz teraz czasu, pozniej sie odezwiesz :P

"hej jestem z kolezankami nad woda pijmy piwko allle duuzoo ludzi ale cieplo wiec zalozylam minowke " i na pewno bedzie zazdrosny ze masz miniowke duzo ludzi tzn chlopakow:)

Gość oooo tooo
tylko ze z usmieszkiem na koncu, cos typu "jestem z kolezankami za miastem, pozniej sie odezwe, buzka:)"

Gość jhgfdertyhgfdty
wiem, napiszę mu, że mam biegunkę, zawsze lubił patrzeć jak robie kupę, będzie mu smutno:)

Gość jhgfdertyhgfdty
oj z ta miniówką to mu nie moge pisać bo sia kapnie że napisałam tak specjalnie, ale napiszę że jestem za miastem z koleżanką nad wodą :))

Gość jhgfdertyhgfdty
z tą miniówką nie przejdzie, mam giry jak kolumny coloseum, nie chodze w spódnicach, jak mu tak napisze, będzie się śmiał

Gość jhgfdertyhgfdty
ten przedostatni to podszyw oczywiście ...

Gość oooo tooo
nie pisz ze masz miniowke bo to bez sensu , dziecinada "mam miniowke badz zazdrosny" tak wyglada ten przekaz;/

Gość jhgfdertyhgfdty
tylko 15:26 to mój wpis no i pierwszy. Dzięki za rady napisze że jestem za miastem nad wodą :)

Gość jhgfdertyhgfdty
napisałam to mi odpisał ... ciesze się kochanie że się dobrze bawisz brakuje mi ciebie, niedługo cię porywam na wczasy... no i dupa nie wkurzył sie :o