Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bladzioszka_24

Blade twarze łaczmy się

Polecane posty

Gość bladzioszka_24

Zrobiło się już dosyć ciepło ,słoneczko grzeje lato się zbliża a ja znowu będe biała jak trup nieboszczyk mimo tego że przebywam na słońcu,mam fototyp skóry i nie mogę się opalić,ludzie będą brązowi a ja znowu będe świecić bladością ,jest ktoś tutaj w podobnej sytuacji?

Gość oooo tooo
mam to samo:)

Gość fdsgfdfssd
który fototyp? :classic_cool: możemy iść razem się poopalać :classic_cool:

Gość bladzioszka_24
fototyp II lubię lato ale swojej skóry nie znoszę...

Gość bladzioszka_24
Fajnie że nie jestem sama :) a uzywacie balsamów bazujących czy coś..ja czasami tak bo wstyd wyjśc hehe chociąz niby inni tłumaczą sobie że blada to królewska:P

Gość 33546666
Ja w tym roku nie wytrzymalam tej presji i zaczynam sie opalac,od 8 lat nie bylam opalona

Gość Anglistka33**
Witajcie:) Ja tez blada, bo niestety nie moge sie opalac. Mam za duzo znamion i cere,ktora jest po prostu poparzona,jezeli wystwiona za dlugo na slonce.

Gość 33546666
Balsamy na pamiec wszystkie znam;) Najlepszy jest z ziaji sopot "bursztynowa opalenizna"

Gość bladzioszka_24
oo tego z ziaji nie miałam jeszcze ale tak to i tak dużo ich było,dobrze że chociaż tym możemy się''opalić''

Gość 33546666
i codziennie sok marchwiowy pije,stosowal ktos?

Gość bladzioszka_24
Ja tak przez 2 tyg..poźniej rzuciłam to w cholerę ale może teraz się zmotywuję na więcej niż 2tyg

Gość sep skalny
dajcie jakieś foty do oceny blade twarze :classic_cool:

Ja też :) Ale tylko buzia i szyją będą blade- reszta troszeczkę opalę. Nie mogę opalać buzi ze względu na naczynka. Pozamykałam je laserowo, więc teraz głupotą było by opalać buzię i powodować że będą z powrotem powstawać. Ciało posmaruje sobie balsamem brązującym, a buzię niezawodnymi kuleczkami z Avonu.

Gość Nie pprzesadzajcie
Jak słyszę że ktoś "jest blady i nie może się opalić bo się spala" to nie wiem czy się śmiać czy płakać. Ja też mam taką skórę, w zimie jestem dosłownie biała jak ściana, ale osób które rzeczywiscie nie mogą się opalić jest bardzo mało. Wiadomo - wyjdziesz na słonce na 5 godzin to Cię spali na czerwono, ale przecież można po parę minut. Gwarantuję że codzienne przebywanie na słońcu kilka minut ( z kremami itd) po jakimś czasie zaowocuje ładnym kolorem skóry.

Gość bladzioszka_24
Nawet żebym przez rok codziennie siedziała to nic nie będzie widać wieczorem czerwone,rano ani śladu..