Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość .O.l.iii.

Taką mam dietę. Co sądzicie?

Polecane posty

Gość .O.l.iii.

Jem od 5 dni bułkę na śniadanie z masłem +czasami serek grani. na obiad salatke (ogórek, pomidor, sałata) do tego też bułka z masłem. I czasami zjem loda (bez skojarzeń) albo jakiś jogurt, albo wypije kubusia. No i ćwicze brzuszki ok 30razy , 20 min na rowerze stacjonarnym i 3km spaceru. Ile mogę schudnac w miesiąc? Z góry dziękuje za odpowiedź :)

Gość .O.l.iii.
Dodam że mam 20 lat. Niedoczynność tarczycy. Pije litr wody dziennie herbaty nie słodze.

Gość paratatataya
po 7 dniach sie zwaz i sama zobaczysz ile zeszlo w tydzien i pomnoz to przez 4 tygodnie to sie dowiesz bo kazdy inaczej chudnie i nie kazdy ma z tarczyca

Gość paratatataya
i nie kazdy ma 20 lat eh :)

Nie pij Kubusiów, mają cukier. Pij więcej wody, herbaty owocowe niesłodzone też są smaczne.

Gość .O.l.iii.
Może to głupio zabrzmi ale nie mam wagi :D w domu.

Tarczyca czy nie, schudnąć można i tak, ja mam ten sam problem co ty i dietetyczka ustawiła mi tak dietę że schodzi mi ok 1 kg tygodniowo. Ważne jest zebyś pieczywo jadła do południa a potem obiad z mięskiem, a wieczorem sałatkę warzywną, albo coś z tuńczykiem w sosie własnym

Gość w kazdej
aptece jest waga i w osrodku , moze ma sasiadka ktora ci uzyczy raz na czas

Gość Początkująca.
Kochana ja również nie mam wagi w domu. Nie mam też problemów z tarczycą. Ale za to mam (niestety) problem z nadwagą. Ja to mimo, iż teraz się odchudzam nie patrzę na wagę, a na to jak zmieniam się wyglądem, jak się czuje i jak leżą na mnie ciuchy.

Gość wieche
kup sobe centymetr i zmierz swoje wymiary. Waga nie jest najlepszym wyznacznikiem efektów.