Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 23123123123123

dostaje od pewnego czasu tego maila....

Polecane posty

Gość 23123123123123

"Witamy wszystkich! Poszukujemy współpracowników, którzy gotowi są podjąć się dodatkowej pracy. Praca zajmie 1-2 godziny w tygodniu i nie wymaga żadnego wkładu pieniężnego. Istotą pracy jest przetwarzanie napływających z Twojego miasta zamówień. Jest to prosta praca, której można nauczyć się w ciągu 10 minut i będzie można regularnie wykonywać ją dla naszej firmy. Za każde przetworzone zamówienie otrzymasz od 200 do 500 EUR. Opłata natychmiastowa! Jeśli tylko zechcesz będziesz mógł stale zwiększać ilość przetwarzanych zamówień. Niestety my nie możemy zagwarantować zatrudnienia dla wszystkich chętnych, dlatego proponujemy od razu wysłać nam swoje zgłoszenie. Zwiększy to Twoją szansę, aby zostać członkiem naszego zespołu. Co należy podać w zgłoszeniu: Imię i nazwisko: Adres e-mail: Miasto, w którym mieszkasz:" Rozumiem, że to sa oszuści? Jaki maja cel?

Gość labambamisssssssssssssssssssss
myśle,ze to jakis oszustow. Dla mnie,jak ktos zaznacz,ze trzeba sie spieszyc,bo jest mało miejsc pracy, to odrazu śmierdzi.Sama szukam pracy, najlpeiej w domu i nie raz nadziałam sie na jakichs krętaczy.Hitem była rejestracja na portalu (pisanie tekstów, sprawdzanie poprawności itp..., w miare płatne, praca dla każdego), an akoncu było info o wpłąte 9 zł za rejestracje w bazie danych na cały rok-płatne przez telefon.Wpąłciłam, bo akurta tyle miałam na koncie(ostatnie pieniądze). no i ... cisza;) Po jakims czasei wchodze na ich strone i co... nie ma akiego adresu;/ uważaj...