Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość izabeluss

Teściowa chce być przy porodzie!!!

Polecane posty

Gość izabeluss

Moja teściowa jest położną, wymyśliła sobie że będzie uczestniczyła w moim porodzie. Jak jej to wybić z głowy, nie chcę aby mnie oglądała od tej strony, musi być jakieś tabu w rodzinie.

Gość iiuo8o98
Powiedz jej, że to dla Ciebie krępujące.

Gość jhbjjlllllllll
powiedz jej ze nie i juz :O

no jejjak to powiedziec - pojechala po bandzie , maz , partner no mama - ale tesciowa ? ups. powdz prawde ze sie wstydzisz , moze zrozumie?

Gość a myślałam
a myślałam że moja teściowa jest dziwna. jak będzie próbowała wziąć szturmem porodówkę to uprzedź personel że sobie nie życzysz a jak ją wpuszczą to podasz ich do sądu :-)

Gość izabeluss
Ja będę rodzić w szpitalu, w którym ona pracuje. Może męża namówię, aby jakoś z nią porozmawiał, dziwne że sama na to nie wpadła, że dla mnie to będzie bardzo niezręczna sytacja.

Gość fikumiku27
Powiedz, że nie, bo Ciebie to krępuje i nie będziesz się czuła swobodnie. Albo po prostu nie informuj jej jak będziesz jechać na porodówkę (ojej mamo, w amoku zapomniałam :-) Moja teściowa jest ginekologiem - położnikiem i ja akurat chcę, żeby była - mam wrażenie, że to taki człowiek osobiście zainteresowany tym, żeby wszystko poszło jak należy :-)

kilka opcji: 1). powiedzieć jej wprost że nie 2). udać że zapomniało się ją poinformować, ale jeśli ona tam pracuje to już koleżanki zadbają by się dowiedziała 3). rodzić w innym szpitalu

Gość ja mojego ostro doję,
a na kiedy masz termin wogóle? Ile jeszcze czasu masz,zeby wybić jej ten pomysł z głowki?

Gość izabeluss
Inny szpital nie wchodzi w rachubę bo mieszkamy na wsi i teściowa mieszka niedaleko. Może dla niej oglądać krocza to chleb powszedni ale mojego nie powinna widzieć!!! Dziwię się fikumiku, że ty chcesz, aby twoja była z tobą, nie będzie ci potem niezręcznie?

ze mną leżała dziewczyna której poród odbierał jej własny ojciec ginekolog jednym to nie przeszkadza innym bardzo przeszkadza ja bym wykopała osobiście z sali porodowej :D

powiedz normalnie ale stanowczo że to twój poród i wolisz zachować pełną intymność w rodzinie ze nie chcesz bo ....

pewnie sypną sie ale i wiesz jaka ja dobra a ty że sama decydujesz jak i z kim chcesz przeżyć poród