Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko koko euro

Koko Koko Euro Spoko- podoba Wam sie?

Polecane posty

Gość koko koko euro

spoko?

Gość to jest żałosne
będzie wstyd na euro na całej linii...

Gość say what????!!!!!!!!!!!!
prostackie jak z resztą większość polaków...

Gość no co jeeest
nie podoba:(

Gość mama sama w domu...
masakra!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość 99009990
wszyscy bedą sie z nas polewac... :(

Gość dgs
mi się podobała ''piłkarska piosenka'' Qumpli :D

Gość a gdzie mozna odsłuchac
wszystkie nominowane?

Gość hrthrtyh
Ale o co chodzi? Poczułam niepokój...

Gość hrtyh
Niezłe! Etniczne, charakterystyczne, o intrygującym brzmieniu. Mi się podoba, choć tekst nieco drażni (ale wpada w ucho, jest po ludowemu prosty i chwytliwy).

Gość fdhgfcj
okropne, bedzie wstyd isc na mecz. kto to wybral?

Gość mxjkndckas
to była najweselsza piosenka ze wszystkich.....słowa łatwo zapamietac,melodia skoczna:)a nie tak jak reszta,ciezkie smutne dzwieki...skoro wygrała to widocznie ktos na nia głosował:))

Gość rt5yu678
Mnie się podoba z tego względu, że nie jest takim smętem jak wszystkie inne, które brały udział w głosowaniu. Kto wybrał? :) My, ludzie, naród :) Przecież całe Euro jest kompromitacją, nasze drogi są kompromitacją, więc nie ma co się martwić piosenką My już i tak jesteśmy skompromitowani :) Ludowa, wpadająca w ucho piosenka. Może być :)

Gość to kretynskie..........
w meczu pilki noznej nie kopie sie pilki wysoko :O WSTYD! Dlaczego Polacy tak uwielbiaja robic z siebie posmiewisko? Czy my jestesmy nieszczesliwi jak inni sie z nas NIE nabijaja? :O

Gość rzeczywiscie, dlaczegoz
nie wybrano jakiejs smetnej melodii do slow Norwida, albo przynajmniej Osieckiej :P ludzie, to mistrzostwa w pilce noznej, szalenstwo prostoty, zeby nie powiedziec prostactwa, pijanych mezczyzn wykrzykujacych wszelkie "k..." i "ch...", i "spier...", a Wy uwazacie, ze ten kawalek jest za malo reprezentacyjny????? Bardzo ladna melodyjka, wykonawczynie dowcipne i z dystansem do zycia - szkoda, ze nie potraficie tego dostrzec. To nie hymn panstwowy, tylko muzyczny wyraz radosci!

Gość rzeczywiscie, dlaczegoz
oryginalu lepiej poszukaj, bo to powyzej to tylko wersja disco polo z polskim tekstem ;) a piosenka koko to rzeczywiscie zart. Udany :D

Gość tak mi sie podoba
jak wokaliski: szczerbate, grube stare baby okutane w szmaty. Gnój im rozrzucać i kury macać a nie hymn śpiewać. Wstyd, już widzę jak będą się obcokrajowcy z tego czegoś nabijać. kto na to głosował? motłoch bez krztyny gustu? przecież były Wilki z przyzwoitą propozycją a nie to gówno koko koko strzel se w oko

Gość eeetammm
Ruscy tez na eurowizję jakieś babuszki wysyłają a co nasze gorsze??? A w ogóle to uważam, że wstydzic to się powinna reprezentacja za poziom gry jaki reprezentują!!!

Gość hkiuoop
DO: tak mi sie podoba . Hymn? Jaki hymn? Też mogłaś zagłosować ;) też uważam, że wstydzić to się powinna nasza reprezentacja. Zresztą całe Euro jest nieporozumieniem,

"oryginalu lepiej poszukaj, bo to powyzej to tylko wersja disco polo z polskim tekstem" celowo zamieściłam disco polo Lubelski Full bo jest "artystycznie" adekwatny do tego Koko buhahaha :D

Gość Francoise
żenada,ta piosenka to wstyd dla Polaków

Wiocha, jak z resztą cały kraj... Polska nigdy nie wyjdzie z tego zacofania. Ciągle goni niby kraje zachodnie, ale wciąż za daleko, o wiele.

Gość tak mi sie podoba
nie mogłam, po pierwsze nie wiedziałam nawet że taki konkurs sie odbywa, po drugie nie mieszkam w Polsce zeby wysyłać smsy. Czy my nie mamy nic lepszego do pokazania od cepelii?? Musimy robić za skansen Europy i pokazywać bezzębne baby? 40 milionowego kraju naprawdę nie stać na coś ponad gdakanie? Rej pisał że Polacy nie gęsi, miał rację bo wychodzi na to że z nas kury, kokokokoko.....

Tańczymy jak polakom Rosja zagra. Nawet podobnie gadają, więc języka swojego nie mamy.