Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość koko koko euro

Koko Koko Euro Spoko- podoba Wam sie?

Polecane posty

Gość rzeczywiscie, dlaczegoz
o, przepraszam, Wigoraa koko jest oryginalem, zadna kopia. Poza tym, czego Wy chcecie? Przasny narod, co to na weselach przy "szalonej" tanczy, ale na trzezwo to udajemy, ze uwielbiamy swing i jazz? :P wlasnie koko jest odpowiednie! Pilka nozna to swieto sportu, nie filharmonii

Gość oj tam oj tam przesadzacie
A mi się podoba, mojemu mężowi też. Tylko powiedział, że na euro zamiast tych babinek w chustach na głowach powinni puścić jakieś 18 w miniówkach. :D ale poważnie, to z opcjonalnych utworów był najlepszy, a mój ulubiony fragment ucieszy się smuda jak się wygrać uda ;) Ludzie to ma być zabawa! A ta piosenka jest zabawna i nie ma się czego wstydzić. A co było piosenką mundialu 2010? Shakira i taka melodyjna skoczna piosenka. Ta ma podobne cechy tyle, że bardziej w naszych klimatach.

Gość jkuyiiuyo
No jasne, bo odpowiednia by była jakaś pusta lalka jęcząca i wywijająca tyłkiem -bardzo by to było ambitne :) To co zaprezętowali ini wykonawcy było zwyczajnie SMĘTNE, nie nadające się na takie rozgrywki. To ma wpadać w ucho, ma się to łatwo śpiewać. Ludzie, to są zawody :D Przynajmniej jest NATURALNE. I nie marudźcie, bo chociaż w jednym będziemy oryginalni, zobaczycie jak wszystcy będą to śpiewać :)

Naturalne to pewnie tam z tej swojej wsi mają jajka od kur. Koko, znoszę jajko...

Gość Przecież to jest stara
melodia, do której śpiewało się na weselach oczepiny. Zespoły ludowe przypominają takie stare przyśpiewki i na niektórych weselach też słyszałam, a jedno było nawet w mieście. Tylko że to zupełnie coś innego, jak sobie tak wesoło goście dogryzają, którzy się znają i w ogóle, a co innego taka sytuacja. Jak to usłyszałam, to się poczułam bardzo głupio i też uznałam, że to wstyd, ale potem stwierdziłam, że po co się spinać. Całe to euro mnie obchodzi jak zeszłoroczny śnieg i wiele osób znam, co też ich to nie obchodzi, ale strasznie dyskutują nad tą piosenką. Ciekawe ilu z Was będzie śledziło rozgrywki? Myślę, że jeśli kogoś one nie interesują, to po co się przejmować piosnką? To świadectwo wystawione kibicom, którzy głosowali.

Gość koko koko euro spoooooko
taka piosenka jak i cale euro :D koooocham moj kraj! :D