Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mnjhgftghsa

jak się powstrzymać przed napisaniem do niego ???

Polecane posty

Gość mnjhgftghsa

Napisałam mu juz dziś 10 sms na połowe odpisał i był bardzo miły ale chyba już mu się odechiało pisania do mnie a ja dalej mam ochotę coś do niego napisać :/ już nie wiem jak się powstrzymać :o nie chce wyjść na jakąś nawiedzoną :o

Gość gwadrrrat
Nic tak nie wkurza jak sygnał nadejścia wiadomości co parę minut. Ja mam wtedy ochotę walnąć telefonem o scianę. Ale tego nie robię, tylko grzecznie odpisuję: Ja ciebie też kocham kotku.

Gość mnjhgftghsa
no ale jak ją kochasz to nie cieszysz się że do ciebie pisze miłe rzeczy ? bo ja sie bardzo cieszę jak on do mnie pisze smsy !

Gość mnjhgftghsa
ale mieszkamy od siebie 100 km i dziś niema jak dopiero w weekend się spotkamy :(

Gość gwadrrrat
Mogę popisać - taka wymiana smsów przez 15-20 minut. Ale potem fajrant na jakies parę godzin. Nie mozna w kółko pilnowac telefonu, czy przypadkiem nie ma smsa.

Gość taka prawda ona
upierdolić sobie paluszki :)

Gość Eeerrr...
Chyba juz wyszlas na nawiedzona! Wyluzuj i daj mu oddychac, bo go "zadusisz" swoja osoba. Moze lepiej zadzwon i pogadajcie godzine czy dwie zamiast bombardowac go sms-ami, na polowe ktorych zreszta nie odpisuje z tego, co piszesz. Czemu nic nie robisz w dzien wolny? Szkoda czasu na spedzenie dnia przy telefonie czekajac na smsa, ktory moze nigdy nie przyjsc...

Gość mnjhgftghsa
ale ja teraz jestem na plaży opalałam się a teraz siedze znajomi coś mówią a ja mysle o nim jak wariatka :o