Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Juan Carlos de Milores

Wasze ulubione piosenki to ?

Polecane posty

Gość macedończyk 27
tak kurfa ale przełkniesz ,ok nie przeszkadzam 🖐️

Gość koko koko,
mięsny jeż jest spoko

Gość macedończyk 27
GLIXE to jest wybrane przez Polaków i nam się podoba i tryskaj dumą :)

Gość oki oki
a jaki typ muzyki lubisz?

Gość koko koko,
mój pomysł na euro: najpierw zaśpiewamy koko koko euro spoko, a po meczu wręczymy każdemu po kawałku mięsnego jeża wesoło w tym momencie śpiewając, mięsny jeż, mięsny jeż, ty go zjesz, ty go zjesz :)

Gość oki oki
no to nie pomoge :D

A wracając do tematu - moja ulubiona wokalistka wydała nową płytę i mam nową ulubioną piosenkę :) Ściągnąłem sobie i słucham jej w kółko cały dzień. Szkoda, że jej płyt nie można w Polsce kupić 😭

Wlazła kotka do łazienki i spiewała sobie tak : ko ko ko, czyje sroko ... a to było tak ... koko koko wlazła kotka do łazienki ...

Gość macedończyk 27
co to jest ten mięsny jeż hę ?:D

Gość macedończyk 27
aha :D Dzięki :)

Mam "bzika" na punkcie tej wokalistki, więc ni podam tytułu. Jest niesamowita...! Nikt z moich znajomych jej nie zna i ogromną frajdę mi sprawia, że ona jest taka.... Moja... Nie wiem jak to inaczej powiedzieć. Po prostu jej głos sprawia, że odpływam. Jej ballady potrafią wywołać u mnie łzy. Te smutne i te radosne... Mam wrażenie, że gdybym o niej komuś powiedział, nagle słyszałbym ją wszędzie i magia by zniknęła.

Gość Tatiana 95
Hahahahahahahahahahahahahahahahahaha :D Ulubiona piosenka: Czesław Śpiewa-Maszynka do świerkania :)

Gość losie ludzie ile wy macie lat?
Madonna w nowym wydaniu, z seksi gostkami mniam http://www.youtube.com/watch?v=tYkwziTrv5o Tylko zeby oni tylch rajstop jeszcze nie mieli i obcasow... swiat szaleje...

Jak chcesz to masz tłumaczenie, ale takie ładne w miarę tylko angielskie mam:P Ja dopiero zaczęłam się uczyć, ale no da rade, najśmieszniej z cyrylicą. The swans are flying above the forest, But the gunmen are not hunters. My throat is lumpy, my blood is cold, Someone whispers in my ear: "Look there" The swans are flying above the forest, When you are flying, I am triply guilty Why you couldn't pass me by? I wish you could take me with you. White swan, you are in the sky but I am on the land You are letters from far away You are snow from furry darkness I didn't know the spring was so far away Do you remember, when I was a young man A young swan was fighting in the sky The hawk was stronger than you, silly one, And you were hiding in my arms My little swan, forgive me For not letting you go People say the true "Who cares about you that kills you" Warmth of your body under your wings Reminds me about my home Reminds me about someones sad gray eyes But I can't go there, there is forbidden line. My throat is lumpy, my blood is cold, Someone whispers in my ear: "Look there" Why you couldn't pass me by? Don't fly, you beasts, above me any more.