Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyneczka 85

Piosenki do płakania

Polecane posty

Gość Psychiatra Ajron Majdan
Blondyneczka 85-- jesteś młodziutka jeszcze spotkasz swoją ❤️ Uwierz 🌻

Nie mam już sił... 2 razy byłam zaręczona 2 razy sie zje..ało Każdy ma to co mu jest pisane wiec... będzie co ma być

Blondyneczka 85-- całuję Cię w rączkę😘)) więcej sie nie zamartwiaj.🌻

Gość Sanczo Pansa
"Nie mam już sił... 2 razy byłam zaręczona 2 razy sie zje..ało " To chyba z Tobą jest jednak coś nie tak.

Blondyneczka 85-- mnie konowały rozwalili malzeństwo i na starość tez mi tylko płakać pozostało.Dżwignałem sie z tego i już tylko dzieci i wnuczęta pozostały.Może sie zakocham znów?trudno wyczuć.:(

Gość maamaa
jak są dzieci to jest i sens życia a i niejeden związek ochroniły przed rozstaniem

Już upływa drugi rok i nie mogę znależć tej drugiej połowki.

Gość L jak Lucy
Zamiast zamartwiać się w domu zmień środowisko. Wyjedź gdzieś daleko, albo w odludne miejsce, gdzie domowe problemy będą na tyle dalekie i nierealne, że zapomnisz o nich. W Bieszczady choćby, albo do Afryki, do Brazylii, z dala od cywilizacji. Zapomnienie gwarantowane.

L jak Lucy-- mam zaproszenie do US.I co mam to wszystko rzucić i tak normalnie wyjechać??

Blondyneczka 85--łączę sie w smutku z Tobą.U mnie to inaczej przezyłem wiecej lat anizeli ty masz lat.

Miałam przyjaciół na zmianę od piątku... od picia tańczenia i zakupów teraz muszę odpocząć. Po ostatecznej wycenie i spłacie go jadę na kilka dni pewnie znowu pic tańczyć i robić zakupy :| na koniec założę obuwniczy, wiec jest ok, mam grupę wsparcia, ale teraz przygotowuje się na sobotę.

Mój sadysta skacze już z radości, musiał dzisiaj rano ustalić termin na sobotę 21.00 abym już kilka dni mogła sobie poryczeć.

Gość tak tak dokładnie
Ok ostatni wolniaczek i ide spać. Sia-"My love" http://www.youtube.com/watch?v=Xz-Hu7jqBDY blondyneczka 85 jeszcze trafisz na swoją połowkę. Ja powiedziałam sobie ze juz mam dosc facetów i postanowiłam zostac singlem i wtedy pojawil sie na mojej drodze moj obecny mąz. Korzystaj z życia nikt za Ciebie go nie przeżyje a reszta sama przyjdzie. Dorbanoc wszystkim

Widzimy się jednak dzisiaj 21.. więc dostane szanse odreagować w sobotę... Dzięki za muzę mam już kilka nowych ulubionych kawałków.