Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Blondyneczka 85

Piosenki do płakania

Polecane posty

Po spotkaniu... poryczałam chwile ale jak zaczął swoje sadystyczne przeobrażanie rzeczywistości nie wytrzymałam i wyprosiłam i szok... nie chce mi się płakać... otwieram szampana ;p początek kolejnego etapu w życiu :)

Heh dojechali Cie na erotycznym ;p też się tu na chwile schowałam ;p już po zmianie pseudo a i tak czasem trzeba zniknąć spod ostrzału ;)

Blondyneczko przecież to tylko dzieci 13-17 letnie sa.Mam sie każdorazowo z nimi szarpać? Przecież są najmądrzejsi i nikt ich nie przekona.Powiem Ci że już mi brakuje tematów,bo gdzie się pojawie i rozmawiam czy poważnie czy żartuję, banda wyrostków z pochodzeniem hord azjatyckim natychmiast atakuje na pomarańczowo i rozbija rozmowe.Kto będzie przebywał jak te znarkotyzowane osobniki nie odpuszczą.Mają frajde w tym.

hehe taki już nasz los :) Ja czekam na Gosiaczka do poniedziałku, wcześniej się tam nie pojawiam ;p Jakby co zapraszam na nasz temat ;)

Juz 3 godziny siedzę ubrana do biegania i patrze jak wychodzi słońce... i robi się ciemno... wiec chyba jednak ruszę się na basen ;/

Nie przyjdę tylko z tego powodu że najazd będa robić durnowate pomarańczki.Na dodatek jedna mi wstawiła w profilu na Gg takie wstawki że padnać ze śmiechu można.Toż ją pogrąza a myśli ze mnie.Znów tam najazd robią a mnie wcale jescze dziś wogóle nie było.Trzeba będzie tylko czytać,chore dzieciaczki nie odpuszczaja.

Nie przyjdę tylko z tego powodu że najazd będa robić durnowate pomarańczki.Na dodatek jedna mi wstawiła w profilu na Gg takie wstawki że padnać ze śmiechu można.Toż ją pogrąza a myśli ze mnie.Znów tam najazd robią a mnie wcale jescze dziś wogóle nie było.Trzeba będzie tylko czytać,chore dzieciaczki nie odpuszczaja.

Masz krytą pływalnie to świetna rzecz.U mnie słoneczko jest lecz będąc na zewnątrz jest chłodnawo i siedzę nadal w domciu.

A jak mam wejść jak konto mam zablokowane od pół roku? Nie będe się trudził przez proxy,gdyż nie chce mi sie w tym babrać

Gość nosisz stringi?
czyli puszczalska jestes?

Czyli że na erotycznym jest teraz mieszanka napalonych małolatów którzy biorą wszystko serio i żyć nie dają ;)

Blondasku już się skończyły świetne żarty,aż płakać mi sie chce,ze tak chamsko się traktuje drugiego człowieka. :(

Nie racjonalne lecz idę sie napić%.Szkoda mi ze tak sie tutaj wszystko kończy.

Blondasku dam Ci adres Fanfaron@vp.pl może pocieszysz mnie w tych trudnych chwilach.(Nie mówie o cafe)

http://www.youtube.com/watch?v=NtHKbVHP3IY&feature=related Zawsze można znaleźć człowieka wokół siebie, któremu warto podarować kilka swoich cennych, a wartościowych dla niego chwil. Prawdziwa przyjaźń przychodzi wówczas, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca. samotność bardzo okrutna jest ,wdziera sie niespodziewanie i niszczy zywy organizm. Kobieta zmienną jest,nie należy ja rozumieć,tylko przyjmować taka jaka jest Nigdy nie kłóć się z głupcem - ludzie mogą nie dostrzec różnicy

Gość bążur
blondasku- wyślij januszkowi fotkę bo nie ma przy czym konia zwalić i pomyśl czy chciałabyś aby Twój mąż tak sie zachowywał jak będziesz chora?

Gość bążur
a fanka ducha cafe= to kolejny nick ducha cafe :o

Gość bążur
jesteś skurwielem duchu! Żona ciężko chora a Ty, jak się sam przyznałeś, szukasz 2 połówki bo Ci się chce seksu. Jesteś obrzydliwym człowiekiem. Zajmij się się soją żoną zamiast wyrywać dziewczyny w wieku Twoich wnuczek.

Gość bążur
05.05.2012] 13:48 [zgłoś do usunięcia]duch cafe Nie przyjdę tylko z tego powodu że najazd będa robić durnowate pomarańczki.Na dodatek jedna mi wstawiła w profilu na Gg takie wstawki że padnać ze śmiechu można Odwal się od koliberka!!!