Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

hejmalutka

Biały śluz podczas brania tabletek anty ? Wejdzcie, proszę !

Polecane posty

Hej :) Jestem na 2 opakowaniu tabletek Daylette (pierwsze opakowanie łykałam o godz. 22, przy drugim od 1 tabletki zmieniłam godzinę na 18).Między pierwszym a drugim opakowaniem (4 dni placebo) dostałam krwawienia. Teraz jestem na 16 tabletce z 2 opakowania i mam dziwny biały,nieciągnący(coś podobnego do budyniu,kleju?)się śluz...zapach raczej normalny,przy tym lekkie pieczenie/swędzenie pochwy.Uprawiałam seks bez zabezpieczenia z chłopakiem 25 kwietnia i 1 maja(możliwe, że trochę spermy dostało się "do mnie"[ogólnie to mój chłopak ie kończy we mnie-nie ufam w 100% tabletkom]).Dzisiaj przed wzięciem tabletki(przed 18) wymiotowałam,chyba się czymś zatrułam...tabletkę wzięłam o 18:20(po wzięciu tabletki już nie wymiotowałam).Żadnej tabletki nie zapomniałam, biorę o tej samej godzinie,nie wymiotowałam po tabletce,nie miałam biegunki(chyba,że normalny kał-czytałam, że to nie zmniejsza skuteczności tabletek:)) )Czy ten śluz to normalne ? Do ginekologa idę pod koniec 2 opakowania czyli już na dniach. Proszę o normalne odpowiedzi i z góry bardzo dziękuję ! :* :*