Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niedoswiadczona nie bić

Ile na początek odzieży?

Polecane posty

Ile i jakie powinnam kupić ciuszki rozmiaru 56? Dziecko przyjdzie na świat w lipcu.

Wiem, ze na pewno będą prezenty w postaci odzieży od rodziny i znajomych, wiec nie chce przesadzac. No ale ile kupic mam? Kompletnie sie nie znam...

Gość male dzieci maly problem
szczerze to mi się ten rozmiar wcale nie przydał bo synek od razu był ubierany w 62cm, zalezy od dziecka...

Gość Frankinia
moj ma 58 cm a pasuja mu na 56 a te na 62 sa za duze

Gość male dzieci maly problem
mój mały ur sie z waga 3900g i 60cm i ubranka typu 52 były za małe... wiec z tych co kompletowałam wyprawke nic a nic nie zalozylismy małemu, a poszalałam troche z kupowaniem ;p.

nie za dużo tak z 5 sztuk śpiochów i kaftaników 5 bodziaków na krótki rękaw ze 2 na długi i jakieś 2 pary spodenek kilka par skarpetek i jakaś leciutka bawełniana czapeczka łatwiej dokupic niż nigdy nie użyć :)

Gość myszka mini 25
moja córka miała 51cm i ubranka w rozmiarze 56 na niej jeszcze wisiały. Teraz spodziewam się 2dziecka również córeczki i ostatnio przeglądałam ubranka jakie mi zostały. Mam 6body krótki rękaw, 3 długi rękaw ok 8bluzeczke i ok 10par śpioszków wszystko w rozmiarze 56 i powinno starczyć