Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość forever alone level 100

Zostałam sama.

Polecane posty

Rozstałam się z facetem, przyjaciółka zrobiła mi mega świństwo, więc jej też już nie ma w moim życiu, mam jedynie pojedynczych znajomych z własnym życiem i własnymi problemami, z którymi zamienię może ze trzy słowa w tygodniu. Nie wiem co mam zrobić, jak poznać nowych ludzi, gdzie iść, żeby mieć jakikolwiek kontakt z kimkolwiek kto byłby mną zainteresowany, a nie znosił mnie z przymusu i grzeczności. Ja pierdolę, słucham motywującej muzyki, która zawsze dodawała mi mnóstwa siły do walki o jutro, a dzisiaj i tak czuję, że chuj z mojego życia będzie :( Idąc tropem równowagi we wszechświecie komuś właśnie odmieniło się życie skoro moje się posypało. Mam nadzieję, że ta osoba to doceni i wykorzysta je w 100% :( Musiałam się pożalić na kafe, żeby być jeszcze bardziej żałosną niż jestem. Idę skoczyć :o🖐️

Gość cjcjdj
skocz mi na pałę 🖐️

Możesz pomarzyć :o🖐️

Szczerze mówiąc gram w tyle gier z multi, że znajomi z netu mi raczej niepotrzebni, bo tych mam spore ilości, ale taka relacja nie umywa się do tej kiedy druga osoba jest obok :P Gościu, dziękuję za pocieszenie, właściwie to wiem, że nawet są ludzie, którzy mają gorzej ode mnie i żyją, a tym bardziej nie pierdolą bez sensu na forum. Jak sobie o nich pomyślę to mi wstyd :o

Gość gosip gus
Wyluzuj kobieto. Nie ty pierwsza i nie ostatnia. Porażki wpisane w życie