Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzghjbjbfdzghbhjkdbjls

czy warto brac zzo? ile to kosztuje?

Polecane posty

Gość dzghjbjbfdzghbhjkdbjls

czy jest w tym cos negatywnego?

Gość moja opinia .....
warto nie wiem ile kosztuje bo rodziłam za granicą

Gość zzo nie jest free?
?

Gość jollandzia
Warto. ja rodzilam tez za granic i nie znam zadnej mlodej matki,ktora by rodzila na zywca. dzieki temu porod.sie wspomina jako cudowne wydarzenie i nie ma sie obaw przed kolejnym -o cym czesto lasi tu pisza -ze porod to byl koszmar i boja sie zachodzic pononie w ciaze. oczywisci sa tez inne przypadki i na pewno wiele kobiet bez problemu wytrzymuje porod bez zzo, ale fajnie,jak taka opcja jest

Gość zghjbjbfdzghbhjkdbjls
podnosze:) Czytalam, ze czesto porod z zzo konczy sie kleszczami albo proznociagiem...prawda to? Czy takie znieczulenie jest w pl darmowe czy trzeba placic?

Gość jollandzia
Nie wiem,jaka byla przyczyna,raczej ulozenie.dziecka -glowe za bardzo zadarla.do gory -ze proznociag juz bym tematem rozmow,ale tak mnie zmotywowalo to,ze bron boze nie chcialam proznociagu,ze sie napielam nadelam i w koncu po 90minutach parcia babel sie urodzil w naturalny sposob. Dodam,ze znieczulenie tak dobrze siedzialo,ze nic absolutnie nic nie czulam -choc mi mowili ,ze COS bede czula. nie czulam tez skurczy partych i na podstawie diagramu lekarz albo polozna mi mowili,kiedy przec. na pewno to tez swoje zrobilo

zależy od szpitala - w moim jest bezpłatne, w innych albo się płaci, albo w ogóle nie ma takiej opcji nawet...musisz zapytać w swoim szpitalu

Gość Hermenegilda...
Warto :) i to jeszcze jak !! Przez pierwsze 5 godzin, od pierwszych skurczy, myslalam ze umre :O ... mialam krzyzowe i mialam wrazenie ze mi kregoslup miazdzy i rozrywa na zmiane :O, Nie wyobrazam sobie gdybym miala cale 12 godzin tak wytrzymac.... po podaniu ZZO bajka :) U mnie za darmo bylo bo za granica rodzilam.

Gość zghjbjbfdzghbhjkdbjls
myslicie ze w szpitalu w takim miescie jak piotrkow tryb, bedzie dostepne zzo?