Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Odźwierny

Mam wrażenie, że gdyby duża cześć z nas przestała jeść mięso czytaj zwłok

Polecane posty

Lady Love Nikt Ci nie broni jedzenia zwłok zwierząt, nikt niczego nie nakazuje. Ty wiesz lepiej co jest dla Ciebie dobre. Jak każdy zresztą. Ja też. Pomyśl o tej głupiej krowie, albo świni kiedyś i zastanów się czy to w porządku wszystko.

Gość HMS..SCDS..Petard
Odźwierny Jutro zjem w twoim zastępstwie podwójny stek. krwisty, bo taki lubię najbardziej :D

Lady Love Hamburger to tylko przykład. A jak indyka tylko i kure to dobrze. Kurze najmniej do zwierzęcia, bliżej do snickersa raczej. vodka Cześć Jak widać można.

dla mnie zadne zwierze glupie nie jest, patrze na to ze strony przyrodniczej, to nasz lancuch pokarmowy jezeli masz na tyle silna wole i organizm, nie jedz miesa, proste :)

Zdesperowana Domowa Żona Pewnie nie jesz tylko się droczysz. HMS..SCDS..Petard Przynajmniej anemii się nie nabawisz. Lady Love Nikt nikomu nie robi wyrzutów, bo mam wrażenie, że się tłumaczysz. Jeżeli się mylę, to przepraszam.

ja mam do wyboru zjesc schabowego a cukinie to wiadomo co wybieram :) zwierzeta hodowlane sa po to zeby je jesc a nie zeby sobie po laczce hasaly, one nie sa przystosowane do samodzielnego zycia. wypusc swinie z zagrody to sobie nie poradza.

Zdesperowana Domowa Żona To już wiemy, że lubisz hamburgery i steka krwistego i schabowego. A jak myślisz, czy gdyby tak ludzie zmienili jadłospis na warzywno-owocowy to byłoby milej?

Gość HMS..SCDS..Petard
po co zmieniać odwieczne prawa natury? mięso daje siłę. człowiek posiada siekacze i kły

HMS..SCDS..Petard W obecnych czasach przydałby się mały wstrząs i lekka zmiana. Chyba nie myślisz, że kupując kilogram mięsa w markecie, dostajesz kilogram mięsa w tym mięsie? Sprawdź jakie są normy dopuszczalne, chyba tak to się nazywa. Zdesperowana Domowa Żona W ten sposób zjedzony gołąb jak najbardziej. A nie wszystko na tacy. Dobranoc, dziękuję za dyskusję.

Gość HMS..SCDS..Petard
"HMS..SCDS..Petard W obecnych czasach przydałby się mały wstrząs i lekka zmiana. Chyba nie myślisz, że kupując kilogram mięsa w markecie, dostajesz kilogram mięsa w tym mięsie? " . . . Nie kupuję mięsa w markecie. Kupuje u siebie na wsi- Wprost od rzeźnika. Wyroby pierwsza klasa:)

Gość HMS..SCDS..Petard
Najsmaczniejsza jest oczywiście szynka. Następnie baleron i salceson. Koleś robi wyśmienite kiełbasy i moje ulubione podroby... Tego nie kupi się w mieście... Najlepszy sort w Małopolsce:D. Od memlania sałaty- szkorbut, krzywica i niemoc w jajach. Pisałem o tym wielokrotnie...

Gość HMS..SCDS..Petard
.............a te szynki ma takie pierdolne, że bójcie się boga:D

Gość HMS..SCDS..Petard
nie wątpię...po 4 kg mają. wędzone, suche mięso bez jakichkolwiek polepszaczy, pulpy i konserwantów...