Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ladyDi_

Chce byc idealna!

Polecane posty

Gość ladyDi_

Mam obsesje na swoim punkcie... Nie krytykujcie mnie zbyt mocno, poprostu nad tym nie panuje. Ciagle kupuje ciuchy, kosmrtyki, kremy, bizuterie i takie duperele. Nie potrafie sie powstrzymac, to wszystko, aby miec pewnosc, ze dobrze wygladam. Dbam o diete, aby miec doskonala figure, mam fiola na punkcie odzywek, masek, sprayow do wlosow, choc moje wlosy sa zdrowe. Sobotnie poludnia spedzam na masazach, u kosmetyczki lub fryzjera. Nie, nie maluje sie ostro. Robie tylko delikatny, prawie neutralny makijaz. Gdyby wyskoczyl mi jakis prysz moj dostalabym goraczki. Moje wlosy musza byc idealnie wyprostowane, aby zaden wlos mi nie odstawal. W mojej garderobie sa tylko ciuchy z dobra metka, z kosmetykami jest tak samo- musza byc najlepsze. Gdy zamawiam cos z naprawde najwyzszej polki jestem podniecona i podekscytowana. Caly moj wyglad musi byc idealny, nie bazarowy, czy tez rodem prosto z klubu nocnego. Z reszta dziala to tez na zasadzie, ze we wszystkim musze byc najlepsza: nauka, spiew, gra na pianinie, plywanie. Chodze na zajecia pozalekcyjne, ucze sie jezykow obcych. Taka ambicje zaszczepila u mnie mama, wiem, ze chciala dobrze. Nie potrafie sobie z tym poradzic, to jest jak alkoholizm- moja wlasna odmiana uzaleznienia. Pomozcie.

mam podobnie, a swego czasu chorowałam nawet na anoreksję

Gość dokfjj
psycholog,powaznie.inaczej sie wykonczysz

Gość ladyDi_
Bardzo chcialabym sie tego wyzbyc i byc jak dziewczyny w moim wieku, ale nie potrafie. Nie ufam psychologo, to tylko wyzyskiwanie pieniedzy. Bardzo proste sztuczki, ktore na mnie nie dzialaja, ale dziekuje za propozycje.

Gość to bardzo niebezpieczne
od tego sie moze np. anoreksja zaczac...

Gość ladyDi_
Nic oprocz rzeczy materialnych mnie nie cieszy. Polowa ludzi ktorych znam trzyma ze mna tylko ze wzgledu na kase, a z druga polowa rywalizuje. Nie mam nikogo. Mama zabronila spotykac mi sie z chlopakiem, poniewaz jej zdaniem nie pasowal do mnie. Kocham go, a on pewnie teraz mnie nienawidzi.

Gość ladyDi_
Kasa nie jest problemem, a moze wlasnie jest najwiekszym, ale w innym znaczeniu. Moja mama wyszla drugi raz za maz za angielskiego dentyste.

Gość mela,,
realizację fobii ??????? wiesz w ogole co to słowo oznacza?????? hahaha :D

Gość diamentowadama
Zwal jak zwal, ja zrozumialam o co chodzi.

Gość mela,,
nie zwał jak zwał, bo po to określone rzeczy i zjawiska mają swoje nazwy, by ich używać; jeśli ktoś tego nie potrafi to jest po prostu niedouczonym jełopem