Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pannakarolinka...

smieszna sprawa z Nim.Jak to potraktowac??

Polecane posty

Gość pannakarolinka...

haha, w skrocie, krece z pewnym chlopakiem. bardzo go lubię,ale nie jest to jeszcze jakies nie wiadomo co :P wiec moge olac rownie dobrze. Gadamy sobie na fb:P i on okolo 12:15:P (sam zagadal jakies 10 minut wczensiej) pisze ze ucieka z kompa ,ok ;d ja zostalam jeszcze a tu mi wyskakuje na tablicy (po 15 -20 min kiedy niby poszedl) ze zdobyl cos w tam w jakiejs grze :d masakra :P CO ZROBIC? :P -olac jego -olac ta sprawe -powiedziec mu? jak napisze,bo pewnie jutro sie odezwie -nic nie mowic:P

Gość duff mckagan
weź pod uwagę, że niektóre aplikacje publikują coś nawet wtedy kiedy dana osoba w nic nie grała :P

Gość pannakarolinka...
taaak? :P a to nowosc :P hmm nie wiedzialam o tym:P

Gość duff mckagan
niektóre tak mają, ja od miesiąca nic nie włączyłam, a czasem mi wyjebie na tablicę czego tam nie zgarnęłam i którego miejsca nie mam w rankingu :P ja bym to olała, bo wytłumaczeń może być wiele, równie dobrze miał iść, ale zyskał kilka dodatkowych minut przed wyjściem więc postanowił zagrać przez chwilę, no chyba że tak bardzo cię to boli to zwróć mu uwagę :P

Gość pannakarolinka...
niech gra! :P chodzi o to ,ze po co klamie! :P

Gość pannakarolinka...
kolezance cos wyskoczylo w tym samym mniej wiecej czasie ;D zapytam jej jutro czy grała;p dla mnie moze on grac,ale nienawidze klamstwa... moj byly mnie oszukiwał i ktos kto mnie oszukuje juz w tak najprostych rzeczach, nie ma czego u mnie szukac:P

Gość pannakarolinka...
niee no bez przesady;) nie wysmialam go nigdy ;) sama nie wiem...myslisz ze nic nie mowic? nie wiem, powiedziec? albo olac jego?

Gość pannakarolinka...
a najlepsze jest to ze mi powiedzial ze jest zmeczony;):P

Gość kurcze. ale Ty glupiaaa jestes
Niektore gry same umieszczaja aplikacje. Po drugie mogl grac na ps3 lub xboxie i wtedy jesli gra np z xbox life czy takim odpowiednikiem ps3 to automatycznie wyswietlaja sie info o rekordach czy nowych levelach na faceboku nawet jak komp wylaczony. Sama tak gram. Swoja droga biedny facet bylby w Twoim zwiazku,doszukujesz sie drugiego dna i szukasz koniecznie dziury w calym..

Gość pieprzwrazliwa gdzie zgubilas
Tzytzki????? plaska jak decha.....

Gość pannakarolinka...
no tak...to bylo info o levelu. Kurczę,dzieki. pewnie samo wyskoczylo,a ja zrobilabym z siebie idiotkę Kochani, nie doszukuje się drugiego dna :( nie chce aby ktos mnie zranil po raz kolejny. bylam z czlowiekiem 4 lata, ktory mnie oszukiwał i w prostych sprawach i tych powazniejszych,wiec jesli jeszcze nie jest to powazne ,to wolę uciekac, ale widocznie samo to wyskoczylo;)))

nie oceniaj wiarygodnosci chlopaka na podstawie jakiejs aplikacji... to nie dowod 🖐️

Gość pannakarolinka...
pewnie tam, gdzie Ty zostawiles tego swojego:P

Gość pannakarolinka...
okej :) dzieki Wam za lekkie naprostowanie mnie :)!

Gość nimicła
hehe słabo postąpił gościu

Gość aaassddeecc
Pieprzwrażliwa tak poza tematem, ale muszę napisac, że masz świetną urodę. Jestes śliczna a jednocześnie taka... tajemnicza, wlasciwie ciężko to okreslic;) Pozdrawiam