Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dla Oliwierka

Potrzebna pomoc.

Polecane posty

Gość Dla Oliwierka

Witam bardzo serdecznie. Zachęciły mnie sympatyczne wpisy, pomyślałam,że może i nam ktoś zechce pomóc... Zbieramy pieniądze na pokrycie kosztów turnusów rehabilitacyjnych, które są konieczne aby mój wnuczek Oliwierek stanął na nóżki. Jeśli ktoś z Was mógłby i chciałby pomóc- prosimy z całego serca. O chorobie Oliwierka można by wiele pisać, do znudzenia. I tak niewiele to da, bo każdy przypadek jest inny. Oliwierek ma szansę stanąć na nóżki, jednak lekarze podkreślają konieczność stałej odpowiedniej rehabilitacji. Problemem są oczywiście fundusze. Do niedawna radziliśmy sobie , jednak obecnie Oliwier oprócz codziennej rehabilitacji( na którą wozimy go ok 60 km)potrzebuje minimum 4 turnusów rehabilitacyjnych w roku. I tu już nie damy rady. W ubiegłym roku Oliwier był na 2 turnusach . Tyle zdołaliśmy. Widząc swoją bezsilność przystąpiliśmy do Fundacji. Zasada jest jednak taka, że to my musimy zadbać o środki na subkoncie dziecka. W tym roku po raz pierwszy prosiliśmy o odpis 1% podatku. O pomoc dla Oliwierka prosimy wszędzie ... Dla zainteresowanych podam stronę: http://oliwierekszalega.bloog.pl - tam można znaleźć właściwie wszystko, łącznie z adresem strony w Fundacji.Odpowiem na wszystkie pytania, na życzenie doślemy też dokumenty. Proszę pisać na : barbaraszalega@wp.pl

Gość wszyscy_____kafeterianie
to Ty już jesteś babcią ?

Gość niech milionerzy pomagają
ja nie mam pieniędzy 🖐️

Gość Dla Oliwierka
Tak, jestem babcią. Nawet podwójną, bo Oliwierek ma też młodszego braciszka. A czy babcie nie mogą pojawiać się na tym forum?

Gość Dla Oliwierka
Dzięki. Jednak spodziewałam się nieco innych wypowiedzi. Widzę,że nie tędy droga. Przypadkiem weszłam na tą stronę i poczytałam sympatyczne wpisy przy prośbie o pomoc dla innego dziecka - cóż chyba my nie mamy takiego szczęścia. Ale ciepło pozdrawiam forumowiczów i życzę miłego dnia. Idę na kawę...

Gość Antoine de Saint
"Im dajesz więcej, tym większym się stajesz. Ale potrzebny jest ktoś, aby przyjmować. Bowiem dawać to nie znaczy tracić." Antoine de Saint-Exupry