Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość xyzzzz26

alkohol na przyjęciu

Polecane posty

Gość xyzzzz26

wiem że to jest uroczystość dla dziecka ale napiszcie czy wy mieliście alkohol na stołach bo sama nie wiem czy kupwać

Gość kielczanka
ja nie kupuję na Komunię syna alkoholu.

Ludzie, czy Wy macie coś z głowami? Co Ciebie obchodzi opinia innych osób? Nie masz własnego zdania?

Gość sialalalalaaaaaaaa
komunia to już wystarczający cyrk i marnotrastwo kasy wiec wóda może pomoże :)

Jak dorośli napiją się po lampce wina do obiadu to raczej libacja nie będzie. Chyba, że goście to jakieś patole i nie mają umiaru w piciu :P

Zrobisz jak uważasz. Ja miałam do obiadu wino a potem jak ktoś chciał to napił się drinka lub piwa. Nikt się nie upił, bo sami goście zdawali sobie sprawę że to nie jest odpowiedni dzień do nadużycia alkoholu i przyjęcie było bardzo udane.

Gość Oczywiście że
brak alkoholu to grzech jak skurwysyn.Nie da się przetrawić tego śmieciowego żarcia bez gorzały.Grozi to śmiercią lub kalectwem.

Gość xyzzzz26
nie wiem ile macie lat ale tak się zastanawiam czy na waszej komunii nie było alkoholu, bo ja mam 27 lat troje rodzenstwa i pamiętam że na każdym przyjęciu była wódka dodam że moja rodzinka nie pije na co dzień ale właśnie na takich uroczystościach lubi sobie wypić drinka

Gość hyyymmmmmmmmmm....
nie sluchaj tych gowniarzy z gimnazjum! Ja bym nie dawala alkoholu, w koncu to swieto dziecka a nie doroslych...EWENTUALNIE po lampce bialego/czerwonego wina (w zaleznosci od potraw), ale jedynie to

Ale przyjęcie komunijne nie może być pretekstem do upicia się! Uchlać ryj można w każdy inny dzień a nie robić bydła dziecku! Wszystko z umiarem, to nie imieniny!

Gość ;zazenowanyzyciem
nie kupuj bo takie miernoty jak ty, ktore nie mają wlasnego zdania, nie powinny pic alkoholu. jestes za miekka w te klocki. niedoroslas i nie dorosniesz nigdy do takich rzeczy. wez moze postaw herbatke i tak bedzie najlepiej sieroto boska.

Od zarania dziejów każdej uroczystości towarzyszył alkohol. Dopiero niedawno nastała na bezalkoholowe komunie i wesela.

Gość hyyymmmmmmmmmm....
no przeciez kto to widzial pic na komunie?! przeciec to swieto dziecka w calosci no nie?! a co dziecko bedzie mialo za radosc z tego ze wszyscy jego goscie sie najebia? :O myslcie!

Gość xyzzzz26
ale ja nie napisałam że nakupuje zgrzewki wódki by każdy mógł zasnąć pod stołem

Gość hyyymmmmmmmmmm....
no nie kurwa! bedzie sie cieszylo ze rodzina jest najebana i sie cieszy niewiadomo z czego :o bez jaj! komunia to swieto DZIECKA a nie okazja do chlania dla doroslych!! co za patologia! ja rozumiem po lampce wina na trawienie czy cos ale jakies wódy? "bo goscie" ? co to za miałki argument?!

13:05 [zgłoś do usunięcia] hyyymmmmmmmmmm.... no przeciez kto to widzial pic na komunie?! przeciec to swieto dziecka w calosci no nie?! a co dziecko bedzie mialo za radosc z tego ze wszyscy jego goscie sie naj**ia? myslcie! Dziecko, to ma głęboko w dupie całą uroczystość i marzy tylko o tym, żeby się wyrwać i spędzić czas na podwórku. No chyba, że Twoje dziecko jest ułomne.A raczej... sama udajesz wielce dorosłą, gówniaro! 🖐️

a u mnie na pewno byłby alkohol na komunii, nie twierdzę, że 10 litrów wódy ale "coś" na pewno by było i nie chodzi mi o wino, tzn. wino też by było ale klasyczna wódka też, nie widzę w tym nic złego

Gość Łowca B
Widzę, że jakaś idiotka moderatorka zbanowała mnie . Napisałem coś niezgodnego z regulaminem ?