Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hjhvvvovo

POlska to kraj w którym licza sie TYLKO wojsko policja straz pozarna i kosciol..

Polecane posty

Gość hjhvvvovo

Totalnie jebniety kraj... nie warty zycia w nim... Liczy sie wojsko, straz pozarna, policja, kosciol i politycy... ktorzy zyja sobie ponad stan dzieki glupim polaczkom pracujacym na nich placacym skladki... Myslicie ze sie liczycie?? hahha g prawda sluzby uwazaja sie za lepszych a to smieciarze i debile.. wyjezdzam z tego kraju bo mam dosc was tego bagna i tej calej wiochy koko euro spoko i sie dalej osmieszajcie a ja pomoge zniszczcyc ten kraj i debili...

Gość hjhvvvovo
niedługo wysępie z unii 40 tys na biznes i daje dyla gdzieś do Afryki, nigdy mnie nie znajdą :classic_cool:

Gość hjhvvvovo
Dzieki:) Wypierdalam a wy se siepiewajta koko euro tusek jest kurwa mac spoko!!! Debile tylko zostana w tym kraju wszyscy madrzy wyjechali i planuja wyjechac!!!! Gin Polsko gin kaczynski gin zajebie tusku gin grubo macioro 1 chujowo grubasko od bronka pierdonka a miller zbok niech jedzie na dziewczynki do tajlandi bo bronka maciora mu nie wystarcza

Gość Mka.
Też wyjeżdzam do angli tyle że za dobre 4 lata najpierw muszę skończyć szkole :) planuje uk a jak zarobie sporo kasy to wyjadę do hiszpani gdzie zamieszkam na stale :) też nienawidzę polityków i innych szuj tej bezkarności dla bagatych, jebany kapitalizm :)

Gość oooooooonaaaaaa
haha śmieszny jesteś .. żyją ponad stan? miałam chłopaka żołnierza - owszem jak jechał na misje to niezłą kasę trzepał ale tu na miejscu już nie było tak super - przeciętne życie, mam kumplapolicjanta - trzepie bide, mam chłopaka strażaka - też kolorowo nie jest. Po drugie jeśli tak Cie wkurza że służby mundurowe mają tak dobrze to trzeba było do nich wstąpić - tylko wątpie żeby takiego barana przyjeli ŻAL

Gość oooooooonaaaaaa
W szpitalach psychiatrycznych powinni zabronić dostępu do neta bo tacy kretyni nie potrzebnie się udzielają. W dupie byłeś i gówno widziałeś frajerze więc się nie udzielaj, pewnie że byś tam nie wstąpił bo tam ludzie muszą przejść testy psychologiczne na których byś oblał, poza tym muszą to być ludzie odważni a nie cioty co portkami trzęsą.Walnij się w łeb! Użalaj się dalej nad sobą, może jak się z żalu powiesisz to jakiś strażak cie odetnie od szubienicy.