Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość antybiotykiii

czy antybiotyki moga falszowac test ciazowy ???

Polecane posty

Gość antybiotykiii

Wyszla mi 2 kreska lekko widoczna a jestem na antybiotyku ?????

Gość Ninkaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
nie

ale antybiotyki osłabiają działanie tabletek anty ... znam dziewczyne, która tak własnie wpadła

Gość kjgu;
nie moga. gratulacje :)

Gość antybiotykiii
Ale ja nie uzywam tabletek anty.. Skoro wiec antybiotyk nie moze wplynac na wynik testu , to jak byloby to mozliwe , ze jestem w ciazy skoro okres mialam 2 tygodnie temu ???? Dodam ze byl to NORMALNY OKRES, który spoznil mi sie jedyne 2dni. Test wykonalam poniewaz od tygodnie mam dziwne mdlosci i do tego doszlo mi kilka kg ( ja naleze do tych ktorym ciezko przytyc).

Gość antybiotykiii
a moze powinnam raczej zapytac, czy te dostepne testy plytkowe sa na pewno tak miarodajne jak to wychwalaja je producenci ? Ze maja ich trafnosc to ponad 99% ??? Moze to wina testu ?? Wykonalam 2 pierwszy rano z 1 moczu, drugi godzine temu innej firmy i na jednym i drugim jest 2 slaba linia,

Gość idź do lekarza
w bardzo rzadkich przypadkach zdarza się że druga kreska wychodzi słaba co by wskazywało na ciążę ale nie koniecznie tak musi być - zaśniad, różnego rodzaju choroby powodujące wydzielanie się małej ilości hormonu hcg lekarz będzie wiedział lepiej

Gość idź do lekarza
na niektórych testach są te wszystkie choroby wymienione no chyba że miałaś owulację w trakcie okresu lub zaraz po i zaszłaś (czasem też się tak zdarza)

Gość antybiotykiii
ok dziekuje za odpowiedz:) Ide w takim razie do lekarza bo wyjscia nie mam :((((((