Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość **mexicana*

*zakochanie les*

Polecane posty

Gość koobieetaaaa
ja tez mam ten problem.Poukładane życie i nagle to spadło jak grom z jasnego nieba.Zakochalam sie w kobiecie mimo ze jestem mężatką.Zawsze podobały mi sie kobiety i teraz czuje to najbardziej wyraznie.

Gość liliamna
boże widzę że jest nas coraz więcej... mi zawsze kobiety się podobały, jesli odwróciłam się za kims to za kobietą nie za facetem;p jednak nigdy nawet nie podejrzewałam że mogą mnie pociągać...ona mi to uswiadomiła...kocham ją jednak ona odeszła ponieważ już nie mogła dłużej tego znieść...nigdy nie postawiła mi ultimatum ze albo on albo ona... jednak strasznie się już męczyła... teraz z kims podobno sie spotyka a ja cierpię... od męża nie potrafię odejsć, mamy 5 letnie dziecko... mąż tak to jest dobrym człowiekiem nie moge narzekac i chyba mnie kocha... jednak kurde wie bardzo dobrze jak wjechać mi na psychikę, są dni że czepia się o pierdoły wszystko mu przeszkadza... no i najwazniejsze nie potrafię sie z nim juz kochac ba! nie potrafię uprawiać z nim seksu... odrzuca mnie... po prostu nie mogę... a on ma bardzo duzy temperament... :O

Gość mexicana
lilianaa chociaż Ty możesz człowieka zrozumieć , nie oceniać:)

Gość mexicana
Odezwij sie jeszcze . Dobrze ze jest ktoś kto jest w podobnej sytuacji >

Gość francjaaa
Głupota zeby laska kochala laske

Gość ostatni moheranin
to jest kara za grzechy List do Rzymian Dlatego to wydał ich Bóg na pastwę bezecnych namiętności: mianowicie kobiety ich przemieniły pożycie zgodne z naturą na przeciwne naturze. Podobnie też i mężczyźni, porzuciwszy normalne współżycie z kobietą, zapałali nawzajem żądzą ku sobie, mężczyźni z mężczyznami uprawiając bezwstyd i na samych sobie ponosząc zapłatę należną za zboczenie. (Rzymian, 1.26) tylko ciekawe jakie ale na pewno przeciwko 6 przykazaniu antykoncepcja terz jest grzechem

Gość słowo yes
To nie jest chore.Ja tez kocham kobiete...i dobrze mi z tym.Skoro mamy u boku facetów dupowatych to tak bedzie coraz częsciej.Gdyby faceci mieli "jaja" to kobiety nie oglądały by sie za kobietami.:)

Gość CHŁOPY DUPY
Nic dodać nic ująć, to wołowe dupy i kropka.