Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość plastikowaBiedronka

sukienka???

Polecane posty

Gość plastikowaBiedronka

hej ludzie! Słuchajcie kupiłam sobie sukienkę na wesele miesiąc temu... wesele za 2tygodnie a ja nie wiem czy jednak w niej pójdę??? Sukienka jest ala lata 80 góra tak jakby gorset a dół rozkloszowany... czarna w różowe kropki ale teraz widzę że wszyscy noszą obcisłe sukieneczki do kolan i teraz pytanie do was czy mam zmienić sukienkę?dodam jeszcze że kupiłam córeczce tez sukieneczkę w kropki tylko że różową w czarne kropeczki...

Gość k9
Nie zmieniaj. Będziesz się wyróżniała i wyglądała ciekawie. Zresztą sztuką jest dobrać odpowiednią sukienkę do swojej figury żeby podkreślić jej atuty niż wciskać się na siłę w coś modnego. ;) Baw się dobrze na weselu!

Gość k9
Biedronko pewnie, że tak ;-) do tego dobrałabym fajną bransoletę. Jak będziesz miała sukienkę wiązaną na szyi i do tego duże kolczyki bądź naszyjnik może dziać się za dużo na górze. A i jeszcze jedna rada:) Widzę, że często kobiety dobierają silikonowe ramiączka do takich sukienek. Absolutnie nie! tutaj dobra bardotka.

Gość k9
Odnośnie tej drugiej sukienki w róże nie widzę tu na aukcji materiałów z których jest zrobiona. Warto byłoby spytać sprzedawcę szczególnie odnośnie dołu- spódnicy żeby nie okazało się, że jest sztywny albo cerata która kompletnie nie układa się. Co do samej sukienki bardzo fajna na wesele. Nie przesadzona ale też nie jest zbyt skromna ;) Podobną widziałam kiedyś w h&m tylko w 1 kolorze. Możesz poszukać jeszcze w zarze, river island.