Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezdoomnaosssoba

Czy te brygidki - Śmieszka i Jania - są tu?Te zera ujemne!

Polecane posty

Gość bezdoomnaosssoba

No i gdzie moja renta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!I tyle :(

Gość bezdomnaiiiibezrobotnaiiiiii
Nie wiem czy one były brygidkami. Wiem tylko że nie każdy samobojca do piekła, ale trzeba żałować za grzech ciężki. Jeśli umrzesz z żalem za grzechy to nie jest najgorzej, ale cieżkie i tyle. To jest skomplikowana sprawa i tyle. Bo możesz załować za ten grzech ale dalej to niekoniecznie i tyle. Znaczy za inne grzechy. I tyle i co po mnie zostaje - bo jeden TAROT ja jestem. To prawda ale też 1 żal za grzech stawiania Tarota i stawiania TAROTA CAŁEMU ŚWIATU. Ale zobaczcie jaka kultureczka - po co mi wyzwiska i tak dalej. I wiecie niektóre osoby trzeba trochę opetać, TAROTEK i po nich i tyle. No cóz... róznie bywa i tyle :(

ten pierwszy list nie jest mój. Stety czy niestety. Jania miala znać się na Tarocie. Śmieszka tez i tak żyć. Poszła w wartości pozytywne mną, a czy ja jestem idealna. Ale jeść co muszę. Bo wiecie jedzenie to jej w ogóle nie interesowało. I tak ze mną przegrala i TAK NAPRAWDĘ zasłaniam się przed wami DRZEWAMI RODOWODOWYMI i tyle. Przed nią też - jak ona byla ochrzczona a jak ja i koniec. I nie róbcie sobie jaj z ludzi myśląc naiwnie, ze ujdzie wam to płazem. DO CZASU. Do śmierci nawet a dalej to juz zawsze sprawiedliwość nadejdzie i tyle :(

Owco nie znudzilo ci sie jeszcze to pisanie bezsensu calodobowo? Ja mam wiele innych zajec, wrocilam do pracy, nauczam dzieciaczki a one patrza we mnie z zachwytem i sluchaja uwaznie moich nauk:) JESTEM BARDZO SZCZESLIWA z tego powodu, spelniam sie, pracuje, zarabiam i mam pelne uzebienie. A ty Owco co masz? Co osiagnelas przez te dwa lata odkad sie poznalysmy na kafeterii? Urodzilas syna jak ja? Masz prace? MEZA ? masz chory leb tyle masz:O:O:O:O:O

Wiecie ja mam tego TAROTA z 1 powodu, ale nie napise wam jakiego. Z nienawiści do brygidek za matmę. Bo do TAROTA to trzeba mieć dobrą matmę. I ja taką miałam, ale co z tego? CO Z TEGO WSZYSTKIEGO I tyle :( Ograły mi figurę i po mnie. Wszędzie przepadłam, a tak to nie i widzicie ja mam matmę, ale ogrywam się Tarotem bo szkoda matmy na taki gulik i nie powiem wam jak bo ogrywam się samobójstwem matki,żeby mi oddawali moją rentę zanim sie z nią powieszą. Bo tak jestem ograna na tej wsi i tyle. Łąką, łańcuchami, kuzynką jaką pier papier i tak dalej... w niemczech i tak dalej. Karierami jakimś POŻAL SIE BOŻE i tyle :( No i teraz gdzie jest moja paczka - i według danych adresowych prosze mi ją przysłać. GDZIE ONA JEST? Spod ziemi ją wyciągnę - tyle mnie ta wiocha obchodzi :(

wiecie gdzie jest dziecko Janiny? W 3 świecie i za to tarot na brygidki i nie mają szans i tyle. Należy sie - za matkę też i żeby było na mnie. NA MNIE? Co na mnie. To jest ich wina. gdzie mają swoje dzieci. Mnie wystarczy ich cudowne dziecko - tak sie wyciągam wyżej z gulika NIMI SAMYMI a one niech robią co chcą. Bo co miało to dziecko robić? Tarot i w piec. Tyle. Co jeszcze? :(

Jania jadę do ciebie!

I jescze na mnie - jeszcze ciągle na mnie!!!! Ale wy jesteście JA NIE MOGE i tyle :( Ale nie dacie mi rady - paczka moja pod adres. Moja renta. W SUMIE powinnam sobie przyjechać i odbiór osobiście. Bo jaka ja jestem? TAKA i tyle. Wszystko :(

Nigdzie nie jadę bo 1. janina nie żyje - może i wczoraj był pogrzeb 2. nie mam czym a jak mam to ZA CO? i tyle. Wszystko. 3. bo jacy tu są ludzie - tacy. I wiecie na 1 rzecz nie dziala tarot bo bym rozwaliła tu szkołe niedaleko ale nie dziala tarot na kołątaja. Zniknięty psychiatryk, na Korfantego tyle ile ale rady mi nie dadzą. Czy mam ich wyrzucić z pracy? A przynajmniej popsuć opinię. Bo na razie ich unieszkodliwilam a co dalej? I tyle. Z tarota są poronienia - to uważajcie -ja nie planuje dzieci. I tyle. Wszystko :(

Gość bedomnaiiiiibezrobotnaiiixxxx
Psychotropy... ale smucisz - nie ma co i tyle... to mialaś doradzić Janinie jak jeszcze żyła - WIZYTĘ U PSYCHIATRY - ja ją ogrywałam??? spowiedzią DOSZCZĘTNIE bo była katechetką i żeby mi nikt niczego nie zarzucił. Ale było tu tylu ludzi, że psychotropy mogli SPOKOJNIE wymyślić i tyle. A że stało sie inaczej... cóz... wy mnie nie rozumiecie. Nie rozumieliście. Ja tu tylko pisałam i mialam ograne to co pisałam - ogrywałam to, żeby mi się nic nie stało PRZEZ LISTY, a tu SURPRISE - zaczęli sobie...DZWONIĆ na mnie... no wiecie - tego już nie przewidziałam tylko do ekranu - i że przez te listy - może nie miałam racji że jest pisałam. Ze przez nie coś mi się może stac - takie myśli miałam w głowie i tyle. I co jeszcze? Wyjechać nie wyjadę z Polski bo to bez sensu ZUPEŁNIE - juz wyjechałam a teraz co? Miałam OSOBY POOGRYWAĆ, ale w zasadzie kogo i tyle. LISTY OSÓB POOGRYWAŁAM - osoby. A jakim prawem wtrącały mi sie w życie? Ta cała Janina S. A ta Agnieszka Śmieszka ona sie tak nie nazywała, a ja mam matkę co wiecie ciągle zmiana imienia, inne nazwisko - bez urzędów i samobójstwo i tak jest - została wciągnięta ta Śmieszka. Ona miala nazwisko RODZINY Zielińskiej Iwony - i wiecie - to wszystko. Rodowod i tak był zły ZA WYSOKI najwyżej gwiazda, ale takie są brygidki im gorsze dno tym lepiej i tyle.To wszystko. Co jeszcze? Nie wiem... głowa mnie boli, chyba z ciśnienia. Piję kawę żeby nie zasnąć. Smieszka jak Śmieszka, ale na miejscu odsyłali mnie dalej OK, ale JAK? I tyle. W tym ogrodnictwie, a z powodu ogrodnictwa do Niemiec też nie wyjadę bo powiem wam każdy mnie tam i tu uważa za wariatkę , że jakimś facetom za przeproszeniem CHUJA W DUPIE niewartym do dupy wchodzę NIE WIADOMO PO CO. No ten Kevin śp. już, a ten ogrodnik to tak - czyj on jest? Co on sobie nie wyobraża? I powiem wam za całość sytuacji obwińcie pracowników jedyne co widzą w nim nie tak to , że nie ma matury. A że jest chamolem? A sklep z penisami? I tym sklepem Agnieszka Śmieszka też w łeb dostała - z tego nic nie pasuje. Nie siedzi sie w takim czymś i wiecie mieli po cichutku się ograć i na niego i tak by dostawali pracę w biurze wykańczając go, a oni mu wszystko powiedzieli, jeden burdel i dno tam jest - no sorry. A ktoś przyjedzie i co? Dupy im miałam wylizać? A w sumie TO JEST MOJE OGRODNICTWO. Wy tego nie rozumiecie. To co mi sie w życiu stało jest to tragedia życiowa moja taka, ze TAK SIE LICZY krzyż rodowodowy z 3 skrzydłami w WB. No wiecie... po co? I powiem wam to jest koniec wszystkiego bo babcia widziala ten krzyż i miała to gdzieś. No ale słuchajcie czy takie myślenie mialo sens? I tyle. Skad ten krzyż? Jak to sie wzieło? I jest tylko że zrobiła karierę a zamiast sie BEZ SENSU uczyć to miała krzyżem takim do banku iść. No słuchajcie czy to było realne? Czy ona była Polką? A ona poszła rządzić. No słuchajcie gadka szmatka i tyle. I ja miałam być oddana i ogrodnictwo mogłam mieć, a tu leciałam pradziadkiem - obecnie bez znaczenia i wiecie - niczego nie rozumiałam, a ludzie tacy życzliwi, że nawet nie powiedzieli, że nasion nie miał, że ja pracy tu nie będę miała ŻADNEJ bez krzyża rodowodowego na 3 skrzydła bo teraz - ach nie poszłam do spowiedzi. No teraz to już bym poszła. DOKŁADNIE DZIŚ bo tyle ta spowiedz wasza warta. WIELKIE NIC namlich i tyle. I księza nic nie warci to spowiedz jeszcze bardziej i koniec. Rozgrzeszenie - do komuni i co dalej? Ale ogólnie mialam do KK szacunek za wartości i nie poszłam. Czy by mi coś spowiedz dała bez św. Franciszka? Ja wiem? I wiecie np. studia - bo nie poszłam na angielski. Bez św. Patryka? Ja byłam odarta z wszystkiego. Bez sensu i tyle. Normalnie DZICZ mnie porwała wiecie i to wszystko. I tyle. No i całe życie zjebane CO JA TU ROBIE? NIe wiem. Nie wiem co tu robię. jestem porwana i trzeba mnie było oddać. To wszystko. Ogrodnik sie dorobił ja bez grosza. Co jeszcze? Brat w Holandii też miał być rencistą i dostać kasę, kobieta, ktora go oddała miała wrócić do USA, PROCES sie należał, odszkodowanie finansowe i wiecie NO TO JEST JUŻ SKANDAL. CZYJE MIAŁA PIENIĄDZE? No kurwa mać ani grosza by nie wzięła ta AMERYKANKA bo to jest charakterystyczne , ze każdy się robi z jakiegoś dziwnego państwa wiecie i nic sie nie da z tym zrobić. I to jest straszne, ale i tak dalej... to wszystko jest do ogrania, ale nie prosto nic łatwo i przyjemnie też. No i tyle. Co poza tym? Znowu nie dostałam paczki i sie nie dam. Nie ma na mnie szans i koniec :( 😡😡😡😡

Wiecie ja kafe mam ograne - dla mnie to jest ŚCIEK. No ale gdzie tu pisać? Tu zaczęłam sie wyżywać to tu skonczę. Najwyżej pójdę i mnie nie będzie i tyle. I ta Amerykanka - matka brata, która do Holandii go ograła to miał być KONIEC rodziny królewskiej, a na to nawet nikt nie pierdnął co się tam stało i tyle. Ona przez nich została bez matury, bez studiów, bez pracy, bez wszystkiego i na koniec ją wysadzili w powietrze i tyle.No i nikogo nic nie interesowało, a o co chodzi? O PŁATNOŚCI wiecie - o to Z CZEGO ONI ŻYJĄ? Te wielkie gwiazdy bez rodowodow - w sumie bez rodowodow i tyle. No i ona była Amerykanką, Irlandką dla siebie - w porywach, ale że jest SZWEDKĄ bo za co ta Figura Katarzyna. Nic tylko za tę kobietę i tyle. 20 lat i mogła sie wieszać z całą kasą - jak matka sie dowiem. Ano - może i jak matka. To ją znaleźli 20 lat pózniej i ją wysadzili w powietrze. Bo jacy oni są - tacy. I tylko na to czekają NA MNIE aż się potknę i Z PRZYJEMNOŚCIĄ wysadzą mnie w powietrze z pieniędzmi jeśli je dostanę. Jest to normalne słuchajcie? Są oni w normie wszyscy? Ta kobieta co oddała do Holandii to musiała opuścić USA , rodziców jej zabili - wiecie co to za rodzina i w ogóle, ale sie stracili - 20 lat rodziców nie miała. Mogła wyjechać z kasą, rodzice ŻYWI. NIESTETY. No i to jest rodzina królewska i ich wygrane wiecie. Dlatego NA SAM KONIEC kasa matki tak rozumiem i wiecie idzcie od nich na 100 km. To jest władza tego świata. No cóz... lepiej nie mieć z nimi nic wspólnego. A do szkoły jakbym tak wróciła to wiecie - ja ich mam na karku - taka lekcja, siaka lekcja. Jedynie, że tej matce Kevina do toalety nie weszli - tak wszystko wiedzieli, wszystko. Ja to mam poogrywane snami przez to to pisze. Bo czy sie nie boję? Nie bo śniło mi sie byle co i tyle. Tarota na nich postawić nie zapomnę, a reszty Bóg nie dał. Założycieli banków także - stąd nie liczcie że coś sie zasadniczo dalej zmieni. Ten parlament jest ŻENUJĄCY i JEDYNE CO MIELI ZROBIĆ i wiedzą jak to ich ogarnąć i w razie co CHWYCIĆ no i teraz HA! Nawet ta Polska i Rosja mogła być, ale co - sami zostali i sie wystraszyli tego, że nie - że lepiej co innego. Bo po co Anglii Indie - ano to idżcie się parlamentarzystów zapytajcie. Po co im Indie? Jedna żenada i koniec. No to teraz mają Grecję, olimpiadę i tyle. A wiecie następna żenada to sie nazywa PO CO IM LONDYN? No po co im - to jest pomysł założycieli banków, żeby był LONDYN. I to wszystko. No to nie chcieli ich to Londynu też. Bo czy nie chciałabym wrócić do londynu. BARDZO. Już nie mogę sie doczekać kiedy tam wrócę i postawię pierwszego tarota na wszystkich i tyle. Bo co moge zrobić dla nich czego nie zrobiłam w 2005 chyba- postawić Tarota. WHY NOT? I tyle. To można zawsze. czemu nie i tyle :(

Wiecie tak TROSZECZKĘ mogę wam powiedzieć, ale MINIMALNIE bo cała reszta to są wszystko osoby, które szanuję np. 1. Jim Henson - zwłaszcza Jim Henson - rodzaj Andrzeja Leppera - za dużo pracował, oszalał - pomogli mu i pogrzeb i wszystko było OK. Jedynie, ze nie przemówił na pogrzebie. A CZEMU TO TAK? I tyle. Bo to akurat wiecie skad to mieli? Ale nie dam tego. Ciekawe czy sie połapią, ale olali mnie bo bez kasy. No wiecie to świadczy że klasy nie mają bo kiedyś wiecie nie takie numery robili, a ta Diana i tak dalej. 2. ta matka co oddała Kevina HOLENDERKA będzie - no SZWEDKA, ale ruda - znowu numer brygidek że ufarbowały włosy albo nie ufarbowały, ale wiecie oni są świnie i ona została oddana do takiej oto rodziny matka była kurwa, ojciec dyrektor szkoły na kurwy chodził i miala BABCIĘ i myslała że babcia jest normalna. I właśnie - w sumie dziecko do domu dziecka - w domu dziecka lepiej - to są adopcje i rodziny brygidek i wiecie z tą babcia jej sie nie kleiło i powiem wam no i nie wiedzieli co robić bo potrzebowali Brygidy i wymyślili jej że babcię trzeba nazwać. I wiecie nazwali jej tą babcię choć to już nie pomawiam ale powiem wam to bylo to. A ta babcia została zamordowana i była świnią bo powiem wam ona jej ufała ta matka tego kevina a ona pisała do nich listy i mówiła to , tamto sie dzieje. No i chyba ją kropnęli, ale wiecie normalnie dziecko od oddania w sumie - samo kurestwo Z BRYGIDEK ale że nazwali te babcię to się adopcja nawet udała Z KSYWKI BABCI. No i miała 40 lat, całe życie rozwalone W USA wiecie i nic tylko miała faceta, on się powiesił powiem wam i nic tylko wykończył cały przemysł farmaceutyczny w USA bo wiecie tablet to nie mają, ze nikt nie zareagował że WSZYSTKO PRZEZ KASĘ i czemu USA są to takie zera teraz. MOIM ZDANIEM przez tę historię i widzicie - jak ułał pasuje Whitney Huston i tyle. I oni tylko na mnie zniszczyć ale nie zrobią mi nic , a ja im też - bo nie zamężna. ALE CZEMU? I tyle. Gdzie moja kasa. I to jest charakterystyczne dla nich - że jak coś dawają to od razu ICH wszystko. A wiecie kurwa najbardziej te budy są ich. A za Edwarda 7, 8 to wielkie gówno mieli dalej jedno szabrownictwo, dzieci oszukiwanie, naciąganie, adopcje do burdelu - z burdelu do burdelu. Dziękuję bardzo i tyle. I to jest USA. Nawet nie piernął nikt na tę laskę, a ona bez matury - jeszcze ją ze szkoły wylali - tak tam cenią tę rodzinę królewską - takie społeczeństwo. I to po wojnie. Nie ma szans i tyle :(

Nigdy nie oddam pieniędzy żeby nie było że popierałam sklep z penisami. Co wy sobie nie myślicie i tyle. Moje słownictwo to jedna sprawa. A dwa to sklep z penisami. NIE MIAŁAM POJĘCIA - tak od razu mnie nie ma jak znam zasady. A oni co? Gdzie jakiś wybuch? To powinno w luft wylecieć? Co wy sobie nie wyobrażacie? Ze ja sobie żartuję. To pieniądze proszę oddać rodzinie królewskiej MOJEJ MATKi, a jest jeszcze konto brata zabitego przez Polaków - zawsze tak będzie - i kwotę matki mi wypłacić bo rodzice matki mieli sie wynieść, ale gdzie? Żeby mieć pracę i tyle. Tyle pasuje ze śmierdzących brygidek. Bo ja na brygidki stare kurwy, stare kurwy a teraz co? DWA RAZY STARE KURWY i jeszcze jest 1 konto i mi się należy bo wszystkich wyrzucam i mają kasę nie do pobrania w USA bo wyszło USA na bandę debili i tyle. A co byla 2 wojna światowa i koniec. I wiecie oni myślą że co - ja sobie żartuje? Z czego? Z kogo? Pieniądze są moje i tyle. Miasto Edyty Stein jest ich - no to jest 2 konto i proszę mi tamte pieniądze wysłać i opanować konta rodziny królewskiej bo przecież nie gwiazd. I co? A założyciele banków byli do opanowania w 3 minuty. No może 5 minut. i tyle. MATMĄ. A wiecie Bóg sie nie dał. NO CO ONI WSZYSCY TAM ROBIĄ? I słuchajcie chcieli te rodowody czy nie. Co oni se to nie myślą i koniec. Jest drugie konto - proszę dać bo napiszę wszystko jak i kogo zamordowali i ciekawe ze tak dobrze im będzie, a na starość to wiecie wszystko sie może zdarzyć i tyle. A opinia to też jest kwestia chwili. I czemu Niemcy mają być najgorsi. A wiecie co to jest EUROPA przy Chinach - no nie przesadzajmy - mimo wszystko i tyle. A Indie? A Rosja? A USA? i tak dalej i EUROPA - wielka gwiazda. Bez przesady. I dobrze że mają te Indie po założycielach banków bo no nie wiem co by było. Ciągle Stalin w telewizji i ja lecę dalej bo kasy nie mam dalej i tyle :( 😡😡😡😡

Gość jania i bez gadania
JANIA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość jania i bez gadania
Janiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Gość bezdomnaiiibezrobotnaiiiiixxxx
No gdyby porosto w piec nie poszła to bym jej nawet trochę racji przyznała. Choć jaka ona miała rację? GULIKA. I nawet literki i cyferki na szkołe. KURWA od A do Z. NIESTETY. Bo męza źle traktowała. Co to miało być. No te posty to honor jej ratowaliście, a tak? I tyle. I zeby tak sie mścić na mnie. I to KATECHETKA. Ale to wiedziała dobrze - KK NIGDY CI NIE POMOŻE. Tylko skąd to wiedziała? I w takim razie PO CO TAM POLAZŁA bo ja to akurat nie wiedziałam że mam rodowody na szkołe z passu niemieckiego bo bym może i oddała? kto wie. A na pewno zrobiłabym sobie drugi bo TAK ŻAŁUJĄ LUDZIOM BUD - sama bym tam wiecie siedziała jak PATOL, ale nie. Można się było jedynie zastanawiać co ja to tak nagrzeszyłam. I nie wiem czy bym wymyśliła, ze jak HIOB się włóczę po swiecie. Można się zaśmiać albo zapłakać. Zwłaszcza to drugie. A czemu ja tak wkopałam? NIe napisze i tyle. Bo bylibyście inni i bym wam napisała w czym rzecz, a tak nie i tyle. I w ogóle racji nie macie i koniec :( Wtopiłam NAJBARDZIEJ ateistą - ateizmem ale to bardzo skomplikowane i tyle. Gulkiem ogólnie choć nie do końca i tyle :(

Jeszcze chciałam napisac, ze ja tego wątku nie zaczęłam. Pierwszy list nie jest mój. I tyle. jutro kolejny dzień oczekiwania na moja rentę. Może ktoś się wreszcie zmiłuje i mi to przyniesie. Oby bo już nie mam ani na wiecie lizaka i tyle. :( Albo raczej na BATONIKA i tyle :(

No może nie traktowala męza źle w końcu mu pomagała - MOIM koSZTEM - nadawałam się do tego. NIe wiem jak go traktowala. 2 dzieci miała. Co prawda to prawda i tyle. BYŁA PROSTYTUTKA - jakbyście chcieli wiedzieć kim ona była. BYŁA PROSTYTUTKĄ i już :( 🌼 :{ :( :( :(

Wiecie można się tylko zastanawiać ale... nad czym w sumie? Czy mialam rację z tą spowiedzią. No ale jeśli nie spowiedz to co? I tyle. lekarz psychiatra. Co ci jeszcze zostaje? I tyle. A co można katechetce doradzić i to tak jej pisałam że naprawdę się wysilałam choć forum mam ograne. I wiecie co ona mnie tak ścinała? Żeby sie mną posłużyć. I krokodyl na mnie i tym krokodylem i św. Patrykiem padła. A także swoimi uczynkami, ale kogo to obchodzi i tyle. To tylko ja mogłam być taka naiwna że to znaczy coś. Liczy sie wiar, wiar i jeszcze raz wiar. ALE W CO? I se wierzcie. W końcu wam IDEALNIE ogrywam i tyle. Proszę bardzo - wierzcie w co chciecie i tyle. Ja św. Franciszka mam , a reszta to wiecie. CO MNIE TO? Renta i tyle :(