Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość v vfscxz

mama mojego faceta mnie nienawidzi pomocy

Polecane posty

Gość v vfscxz

na szczęście moja mama trzyma moją stronę i mówi że nie mam się przejmować... ale to jest cholernie cieżkie, gdzie ja nawet nie mogę przyjsc do mojego chłopaka do domu bo jego mama będzie kręcić nosem .. a jestesmy razem ze sobą prawie 2 lata i zawsze było ok, bardzo lubiłam jego mamę wydawało mi się ze ona mnie tez.. teraz wiem że to bzdura.. ta kobieta mnie nie cierpi CHOC NIC JEJ NIE ZROBIŁAM. mam wrazenie tez ze kieruje ja zazdrość.. ja jestem z bardzo bogatej rodziny, przeprowadzilismy sie ostatnio na piękne osiedle które słynie własnie z tego że byle kto tam nie mieszka, oni tez sie przeprowadzili ale w zwykłe domki, zwykłe osiedle i do tego kupili dom bardzo stary z 1987 r ktory wymaga CALKOWITEGO remontu. kiedys jechala mnie odwiezc do domu i ciagle rzucala jakies nieprzyjemne komentarze bylo mi przykro i głupio. jak kłóci się z moim chłopakiem to ciagle nawiazuje do tego że ma sobie iść "księżniczke do pałacu odprowadzić" "jak ci w domu źle to sie wyprowadz do pieprzonej willi " . I komentuje mnie, mój tata mojego chlopaka ostatnio odwiozl do domu bo jednak troche do siebie mamy , a wczoraj przyjechalam do nich musielismy nie dosc ze chodzic po dworzu bo jego mama stwierdzila ze w domu jest balagan i nikt nie moze przyjsc a wiem ze to gowno prawda bo chlopak jej corki siedzi u nich 24/h malo to niedlugo sie wprowadzi do nich , to chodzilismy po dworzu i byla 22 i moj dzwoni do taty czy jego siostra moze odwiezc mnie do domu bo i tak jedzie do pracy na nocke a to jest w poblizu mojego m zamieszkania i odpowiedz " K**** JEDZIE DO RACY A NIE ROZWOZIĆ, PO DRUGIE TO NIE PO DRODZE" . a mojemu tacie bylo po drodze jak odwozil mojego chlopaka ?? i to nie pierwszy raz. koniec koncow musialam godzine czekac na autobus ... w deszczu zaczelam ich nienawidziec za to jak mnie traktuja

Gość Łowca B
Moja teściowa nienawidzi mnie już 24 lata :D A mi to lotto, mam najlepszą teściową pod słońcem, bo udaje że mnie nie zna :D

Gość bdsjbcx
uważasz że nie powinnam sie przejmowac ? ja juz nie wiem co robic.. rokbylo super byla fajna kobieta a teraz nie wiem co jest grane a ja nic nie zrobilam