Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny Marek

Czy 35-letni facet który ma:

Polecane posty

Gość przepraszam bardzo ale
startuj kolego do 40latek, one są tak nagrzane w tym wieku, że im twój paskudny ryj nie będzie przeszkadzał :D O ile w łóżku dajesz radę. Z tym pewnie też słabo skoro ciągnie cię do niedojrzałych jeszcze dziewczyn. Zostaje ci pani rączkowska :)

jego powieśniczki to już najczęściej takie kobiety o których tu pisałem. A tak przy okazji. Ten topik to pewnie ściema. Znowu ktoś się zapewne z wami drażni

Gość hehe to dobre jest
skoro taki jesteś to szukaj dla siebie odpowiedniej, sam nie piękny ale by chciał ślicznotke hehe dobre Lepiej se poszukaj nieśmiałej , niskiej , grubawej okularnicy, czyli podobnej do siebie - no z tą różnicą że może nie łysej .... Narka

Gość do obserwator34l
nie każda 35 latka ma dwójkę dzieci i szuka sobie takiego co dzieci nie będzie chciał, szukasz sobie tutaj jedynie wymówek, żeby się z taką nie umawiać, a taka prawda, ze młode siksy pogardzą jakimś napalonym spaślakiem w okularkach, lepiej niech przeczyta słowa prawdy zanim się zbłaźni

Gość hehe to dobre jest
no i ogranij sie chłopie.. przecież nie dwudziestolatki ...

odpowiem na to co do mnie. Ostatnio założyłem sobie profil na portalu randkowym. Nie jest źle. Mój wygląd to : łysiejący, 182cm 72 kg. Czasami do mnie piszą. Ale nie mają zdjęć. Więc nie odpisuje. I refleksja. Te do 33 to jeszcze pojawiają się chcące dzieci. Nawet jak już jedno mają. A od ok 36 dominują te które nie chcą. Ps: zabawne jak jakiś wartowniś rozdrażnił tu część kobiet. Nic tu się nie zmieniło od mojego ostatniego tu pobytu kilka lat temu :-)

Gość obserwator a jaki miałeś
nick? komiczne? mało stanowczy? kamecha? czy inny przegraniec? :classic_cool:

pudło. Ale komiczne pamiętam. Był bardzo złośliwy, sarkastyczny i przyprawiał dziewczyny o furie. To było cztery lata temu. Później zmieniłem pracę, poznałem nowa kobietę i zniknąłem z portali dyskusyjnych

Gość obserwator, a co już cię
ta "nowa" kobieta kopnęła w dupala? na to wychodzi skoro siedzisz na portalach randkowych typu sympatia.pl

tu się mylisz. Ja zakończyłem znajomość. Masz ciekawe wyobrażenia o ludziach, którzy pojawiają się w internecie. Takie, rodem zprzed dekady. Może jesteś ode mnie z kilka - kilkanaście lat starsza i stąd takie, mentalnościowo stereotypowe spostrzeganie internautów tamtych portali. Rozumiem, nie obrazłem się :-)

Gość Samotny Marek
:(