Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Samotny Marek

Czy 35-letni facet który ma:

Polecane posty

Gość gare aux con!
a widzicie, ja jestem studentką, dobrz e się uczę z dobrego domu, zaradna jak mało kto...i lecę na 13 lat starszego z pracą, autami, pasją... acz który nie miał jeszcze dziewczyny i mieszka z rodzicami. Ot paradoks!

Gość DO gare aux con!
ale on jest przystojny...

Gość sasankaaaaaaaa
Jasne ,ze masz szanse na taką-zeby cie oskubała z kasy i zostawiła

Gość gare aux con!
No i co z tego? praca za jakieś 1500zł max, jakieś stare audi i ogólrek...mieszka z rodzicami...i generalnie człowiek fail

Gość gare aux con!
czy ja w ogóle mam u niego szanse, o to jest pytanie! i dlaczego on nigdy laski nie miał o tooooooooo jest pytanie!!!

gare aux con! "i dlaczego on nigdy laski nie miał o tooooooooo jest pytanie!!!" A jeszcze lepsze pytanie to: Co nas to interesuje?

Gość gare aux con!
a po czym wnioskujesz o moim instynkcie opiekunczym???? jaja se pewnie ze mnie robisz czy jak?

Gość gare aux con!
MNIE TO INTERESUJE RÓZIU

Gość abcdefgkobieta
gare aux con! to w czym problem - zrób jakiś pierwszy krok :)

Jak chcesz trafnej odpowiedzi to musisz dookreślić to : niski łysawy grubawy okularnik nieśmiały jak niski, jak grubawy i jak łysawy ;p

Gość moje trzy
oto najlepsza/najtrafniejsza odpowiedź na to pytanie:D wklejam: ma szansę na: zgrabną i ładną dwudziestolatkę? **************** to chyba szło, mniej więcej, jakoś tak: "zdrowaś mario łaskiś pełna módl się za nami, zdrowaś mario łaskiś pełna módl się za nami, zdrowaś mario łaskiś pełna módl się za nami, zdrowaś mario łaskiś pełna módl się za nami zdrowaś mario łaskiś pełna módl się za nami..." itd, ta mantra nie ma nic wspólnego z "Twoimi szansami", ale za to pozostaje w ścisłym związku z samym pytaniem, o tym: "czy (ma/mam) szansę?" rozumiesz mnie? ___________________________ "jeśli nie chcesz - szukasz powodu jeśli chcesz - szukasz sposobu" go on !

Gość dwudzziestolatka :(
łeee ja bym takiego nie chciała, samochód, praca i mieszkanie to coś co w tym wieku TRZEBA mieć, a jak ty nie jesteś nawet przystojny, a tylko pusty to nie licz na młodą i atrakcyjną kobietę :(:(

Gość Samotny Marek
:(:O

Gość Scaner35
Nie ma to jak zderzenie z rzeczywistością.

Gość gare aux con!
bez jaj..... ja mysle zeee ma szanse i juz

Gość też dwudziestka
no sorry koleś, ale musisz być niepoprawnym optymistą albo kretynem skoro uważasz że atrakcyjna dwudziestolatka poleci na grubego starucha w binoklach

Gość drenażysta
"samochód pracę mieszkanie ale jest: niski łysawy grubawy okularnik nieśmiały ma szansę na: zgrabną i ładną dwudziestolatkę? " Tak, ale pod kilkoma warunkami: - Zacznie ćwiczyć na siłowni aby zbudować krzepę, sylwetkę i postawę. Będąc sprawniejszym niż dzisiejsi dwudziestolatkowie od razu ma się przewagę. W zdrowymi ciele zdrowy duch. - Wykreśli ze swojego słownika słowo nieśmiały i zacznie budować pewność siebie. - wyrzuci ze swojej mentalności "bariery związane z różnicą wieku", największą przeszkodą w takim związku jest poczucie zagrożenia zw. z różnicą wieku, to kobieta ma się martwić swoją niedojrzałością do związku ze starszym facetem, a nie facet martwić się, że jest 15 lat starszy od kobiety - przestanie słuchać bab, które mówią, że nie ma szans (kobiety nigdy nie mówią wprost co jest pociąga w mężczyznach), wiele dwudziestolatek z powodzeniem rozkochuje się w odpowiednio się prezentujących i z odpowiednią mentalnością starszych o 10,20 lat facetach

Gość gare aux con!
Kurcze, to ja sie zastanawiam czemu ten mój 33 latek jeszcze na mnie nie polecial....

Gość Autorze zmien podejscie
i z takim nie bedzie chciala Cie zadna wartosciowa kobieta (ocenianie po wieku i wygladzie, widac jakie masz priortytety:o) drenazysta, przestan glupoty wypisywac - masz na mysli, ze uda sie cwaniakujac zmanipulowac naprawde madra 20-latke:o??? tylko glupiutka albo nastawiona na kase poleci na takiego starszego frajera-cwaniaka myslacego jedynie o "rozkochaniu duzo mlodszej":o

Gość Samotny Marek
myślałem że młodszą podupcze bez zobowiązań :O:(

Gość obserwator34l
może i ma szansę. Ale trudniej. Lepiej trochę starsze ranny. I warto działać szybciej. Bo kilka lat wyżej są już kobiety po rozwódach z 2 nastoletnich dzieci, które już nie chcą mieć następnych. Czyli bezdietny kawaler nie ma czego u nich szukać. Więc radzę brać się za te 2-6 lat młodsze panny, kiedy jeszcze są u nich szansę

Gość do obserwator34l
gówno prawda, że rozwódki nie chcą kawalerów, mi to bynajmniej nie przeszkadza. I niech się facet trzyma swoich rówieśniczek, a nie za młode siksy się bierze, jeszcze gdyby miał odpowiednią aparycję, a tak? niski grubas, nie nie nie

Ależ ja nie twierdziłem, że rozwódki nie chcą kawalerów. Mi tylko chodziło o to, że one od pewnego wieku najczęściej już nie chcą mieć kolejnych dzieci. Więc pojawiają się rozbieżne dążenia między takimi kobietami a bezdzietnymi kawalerami

Gość tyczy sie glownie dzieciatych
bez wzgledu na reszte

w temacie dzieci i doboru partnerskiego,najlepiej jak jest zachowana zasada: - on chce i ona chce. lub: - on nie chce i ona nie chce. Proste. Zbieżność dążeń. I to jest ważniejsze od zbieżności wieku.

Gość ej obserwator34l
a co ty też polujesz na jakąś dwudziestkę?

Gość przepraszam bardzo ale
jego rówieśnice to niby co, ślepe są ? Też nie polecą na spasioną, pustą paskudę.