Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Cześć, mam pytanie: mojej dziewczynie 6 dni spóźnia się okres. Ostatni zaczął jej się około 30.03, a skończył 3.04. Tegoż też dnia doszło do zbliżenia (zabezpieczyliśmy się, prezerwatywa nie pękła, nie doszło też do kontaktu nasienia z pochwą podczas zabawy, w wyniku nieumiejętnego założenia prezerwatywy itd). Ma ona dość nieregularne cykle trwające około 30 dni, więc teoretycznie były to dodatkowo dni niepłodne. Od paru dni obserwuje ona objawy typowo przed okresowe - większe wydzielanie śluzu, lekkie nabrzmienie pochwy, pojawiło się też standardowe nasilenie zmian trądzikowych. Dodam do tego, że narażona jest ona ostatnimi czasy na spory stres oraz jest straszliwie przemęczona m.in. pracą. Dodatkowo dodam, że nie ma żadnych oznak ciąży (adekwatnych do ewentualnego 5. tygodnia) w stylu ból piersi, nudności, senność etc). Mam zatem do Was pytanie, czy w tych okolicznościach uważacie, że jest powód do niepokoju czy też takie pięciodniowe obsuwy się zdarzają?

Gość Perw w przelocie XV
Zdarzają się 14-dniowe obsuwy. Jeżeli okres spóźnia się ponad dwa tygodnie wówczas trzeba się udać do ginekologa.

Gość katarynka 21
hehe:P wszystko jest napewno w porzadku , nie ma sensu sie denerwowac:)To niemozliwe zeby była w ciazy:)

Też wydaje mi się to mało prawdopodobne jeżeli było zabezpieczenie i miało to miejsce na samym początku długiego cyklu.

Gość katarynka 21
no widzisz to masz odpowiedz:P

Jeszcze tylko trzeba to wytłumaczyć małej myśli kłebiącej się w głowie, "a może jednak" ;]