Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bcgngvn

Wczorajszy odcinek z Magda Gessler- ta kobieta jest chora

Polecane posty

Gość bcgngvn

kim ona jest aby mowic ludziom z restauracji jak maja sie ubierac? wczoraj zwrocila uwage menagerowi ze jest ubrany na wyrost ,a moze on lubi chodzic w koszulach w paski i pantoflach??????????? kiedys powiedziala jakiejs babce ze za bardzo sie stroi ,co ja to kurde obchodzi? po drugie rzucanie na cala kuchnie jedzeniem, sprzetem, to babsko jest nie do zniesienia

Gość bcgngvn
niech no tylko kiedyś odwiedzi moje miast, wszystkie włosy ze łba jej wyrwę! 😠

Gość xendźia
dobrze powiedziala bo facet był ubrany jak idiota, w spodniach na kant i świecących butach oraz marynarka jakaś ze sztruksu ma racje we wszystkim i przynajmniej jest sławna i zarabia mnóstwo kasy, umie sie wypromować a ty jesteś zerem , do niczego nie doszłaś i chrzanisz jak upośledzony moher

Gość Romeo...
dlatego tego nie ogladam

Gość bcgngvn
zerem to moze ty jestes:) buty swiecace, spodnie na kant- w czym to przeszkadza? ja widzialam przerozniastych menagerow i nigdy nie zwracalam na to uwagi tylko na jedzenie i jego smak

ja tam nic do niej nie mam a skoro ludzie i tak robia po swojemu mimo ze prosili o pomoc to ma prawo sie zdenerwowac, skoro ma restauracje tzn ze sie na tym zna! 🖐️

jedno mnie w niej wurza to ze nigdy nic nie robi z wlosami jak idzie gotowac tylko zawsze jakos je podepnie!

Gość fs,zbnxd
przeciez to wszystko pod publike i ogladalnosc :) myslicie, ze mialaby odwage tak rzucac tym wszystkim gdyby nie zarabiala na tym i bylaby tam bez kamer? :)

Nie kojarzę w którym miejscu Karpacza ma być ta knajpa, ale ogólnie uważam że śniadaniarnia to głupi pomysł bo większość hoteli nawet tych małych oferuje śniadania i z tego co widzę prawie każdy wykupuje na miejscu a nie zrywa sie bladym świtem i leci do knajpy :p A jak wychodzi później nie kupuje już śniadania tylko inne jedzenie. W ogóle te Gessler moze i umie gotować, ale co do kultury osobistej powinna sie jeszcze wiele nauczyć

Gość jestesciepoyebanetzipy
no to zwrocila uwage na zarcie i jego smak i bylo hoojowe :O kurwa, co zazdroscisz jej czegos? ja ja bardzo lubie, za pewnosc siebie i profesjonalizm, moj znajomy wlasciciel restauracji mial okazje ja poznac osobiscie i okazala sie rowna kobieta, nie wywyzszajaca sie i wyluzowana

Gość To nie wiecie, ze ona jest
zydowka??? za bardzo sie tez zgrywa

Dziękuję bardzo za takie wyluzowanie żeby komuś na łeb wyrzucać jedzenie, albo wypluwać na talerz, albo robic różne inne obrzydliwe rzeczy, które M G robi :o po prostu to jest tak samo bez klasy jak zachowanie Kory w pierwszej edysji Must by the music :p tyle że wyraźnie ktoś na nią wpłynął i potem juz jakoś umiała nie robić wiochy, a Gessler nic a nic sie nie nauczyła :o

Gość xendźia
przynajmniej jest normalna a nie jakaś dama fru froa de Paris nie lubie takich bab co robią z siebie wielkie damulki z wielkiego świata a ona prawdę mówi , zna sie na tym a jak jakieś głąby ze wsi nie rozumieją to ich strata

Gość xendźia
Lisabet S. - bredzisz jakbyś obejrzała programy o kucharzu Gordona Ramseya i jak on ludzi miesza z błotem, wyzywa aż się czerwony robi , wyzywa tych ludzi a ich żarcie poprostu wypierdaIa i on jest uwielbiany a jego programy bija rekordy popularności , na szkolenie do niego idą kucharze amatorzy z zawodu wybitni prawnicy, biznesmeni itd gessler w porównaniu do niego to miła pani także pojęcie o takich programach masz zerowe ! na tym się zarabia idiotko A Gordon jest uwielbiany

No i dobrze, wszystko należy mówić, ale kulturalnie a nie robić chlew :o przecież mogłaby powiedzieć że najchętniej wywaliłaby im to żarcie prosto w pysk, ale każdy normalny wie że nie należy tego robić i że to chamstwo i poniżanie ludzi.

No jakoś nie widziałam żeby on komuś wyrzucił makaron na łeb, albo coś :o powiedzieć a zrobić to zupelnie dwie różne sprawy...no chyba że on też tak robi a ja nie widziałam...

ale przecież podoba się Miszcakowi, słupki strzelają w górę :) to jak sę skopie kilka sprzętów w kuchni i zniesie do parteru kilka osób bez obeznania medialnego - to premia jest :D

Gość b nb dd dj djd jd
Nie powinna ingerowac w ubior ludzi, rownie dobrze komus nie podoba sie jej styl. Ubranie to nie jej sprawa, a rzucanie jedzeniem to brak kultury.!!!

Gość xendźia
to jest show a wy zajadłe polaczki już nie możecie ścierpieć że ktoś zdobył sławe i forsę już was zajadłość zżera , polactwo złośliwe , patrzące gdzie by kogoś obgadać, zniszczyć, opluć parszywe gnidy

xendźia wyluzuj :) po co te wyzwiska? A prawda jest taka, czy się komuś podoba czy nie - to Gessler w swoim show przekracza granice dobrego smaku, kultury i dobrego wychowania. A to nie powód do wyzywania wszystkich w koło. Ludzie chcą oglądać takie przepychanki i stąd jej popularność.

Gość Tu ktoś sie wypowiedział
o jej restauracji 7.01.12, 22:44 "Witam wyglada ladnie ..ale nie zupelnie.... Bylem 5.01.2012 w trzy osoby.. trzy zupy ,,schabowy - polendwiczki -bigos -woda 0,33 po 7 zl. calosc zaplacilem 171,60 zl. !!! Na koncu rachunku SERVIS 10% - 15,60 zl od razu doliczony. Nie wiadomo jak sie zachowac jak podejdzie kelnerka ....czy jeszcze raz zostawic napiwek czy to juz jest wliczone ,,,, Lyzka tak wielka ze pasuje do wiadra a nie do tej miseczki - oraz kluski wogole nie pasuja do rosolu !! Zupy jada sie o wiele lepsze-niestety po bigosie / bardzo normalnym / zona nie czula sie specjalnie. Pani Magda w TV "karci" niektorych ze maja wysokie ceny ale u niej tanio nie jest jezeli normalna mala zupa kosztuje 12-18 zl !!!! Niestety jestem rozczarowany ,,,, "

Gość miszel fajfer
generalnie widziałam kieeedyś jeden odcinek z udziałem tej pani i na tym poprzestałam. Żadna baba nie będzie odpowiadała za wszystkich ludzi i za ich kubki smakowe. Każdy lubi co innego. Koniec kwestii.

Gość xendźia
jedyny sensowny - przedewszystkim nie wyzwiska, bo nie uzyłam wulgaryzmów więc zastanów się nim o coś mnie oskarżysz po drugie bardzo lubię ludzi którzy potrafią do czegoś dojść dzięki sobie , maja pomysł na życie i odnoszą sukces , to jest show i robi różne rzeczy , nie sa one straszne w porównaniu z innymi programami w innych krajach o tej tematyce przynajmniej nie jest politykiem który hapie kasiore z korupcji albo dziedziczką forsy po jakims fagasie , sama do tego doszła bo ma pomysł na siebie

Gość co ciekawe,
ta cała Gessler podobno przyznała się, że jadła kiedyś ludzkie mięso.

Ma pomysł :o szkoda tylko że nie ma kultury, bo oprócz tego nic do kobiety nie mam, a tak zatrzasnęłabym jej drzwi przed nosem gdyby przy jakiejś okazji miała jeść np u mnie w domu :p opuściłabym też każdą restaurację lub inny lokal gdyby ona tam wlazla kiedy ja jestem

xendźia a zajadłe polaczki... a parszywe gnidy... polactwo złośliwe... plujesz jadem , biedna dziewczyno. sama doszła? A jej ex-mąż Gessler? Tak tylko sobie występował u jej boku ;) ona miała pomysł? czy to tvn raczej szukało kogoś, to im pod zachodni pomysł pasuje?

Gość Tak własnie robiła
kariere na kolejnych bogatych mezach.

i jeszcze jedno, o czym zapomina tvn - polska mentalność to nie mentalność amerykańska, ani niemiecka, ani francuska, ani żadna inna tylko polska. I to, z czego śmieją się Belgowie - dla Polaków jest odrażające. Znowu to co śmieszy Polaków - dla Brytyjczyków jest abstrakcją.

Gość don koichott
Nie ogladam telewizji wiec nie znam osoby .