Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bnmjhk,jh

KOBIETY- WYPOWIEDZCIE SIE OBIEKTYWNIE- POWINNAM MIEC POWODY DO OBAW?

Polecane posty

Gość bnmjhk,jh

Mój facet na nk ogląda czasami profil swojej byłej. Ona jest osobą, która juz kiedys nam namieszała- ale ucięliśmy kontakt... Nie ma z nią kontaktu, nic. Twierdzi,że kocha mnie, zaklina się, sam dąży do ślubu, który planujemy na przyszły czerwiec... Powiedziałam mu,że jesli cos czuje do tamtej,żeby dał mi spokój, bo nie chce być oszukiwana. On zaklina się,że nic nie czuje, a zaglądał z ciekawosci... Męczy mnie to, za bardzo wszystko przeżywam :( Wbiłam sobie do głowy,że najwyrazniej on mnie nie kocha :(

Gość taka jedna lisiczka
ja tez jak sobie cos wbije do glowy, jakas bzdure to koniec! :(

ja powiem tak,moi byli tez oglądają mnie na nk,ale zawsze gdy dodaje jakies nowe fotki,jesli jednak on ogląda nawet gdy nic nowego nie dodaje to juz o czyms moze swiadczyc,albo po prostu zablokuj ja i posprawie i usun z jego znajomych albo powiedz by sam to zrobil :D

Gość bnmjhk,jh
on jej nie ma w ogóle w znajomych

Gość albi genss
Nie musisz nic robić. Skoro on zagląda do byłej, to nadal ma problem. Postaw sprawę na ostrzu noża. Np.: wyjdź i zapowiedz, że jeśli tego definitywnie nie załatwi i nie zamknie, to już Cię nie zobaczy. Trzeba nieraz podejść max radykalnie a nie pobłażać czy się zadręczać. Licz się jednak z różnymi reakcjami i konsekwencjami. I radzę za długo nie jęczeć w tym temacie w żadnym środowisku