Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mam problem z facebookiem

Problem z facebookiem - może ktoś pomoże ??

Polecane posty

Założyłam sobie konto na facebooku, bo szukalam dawno niewidzianej osoby. ZNalazlam ja, ale mam problem - nie da się ani napisać do niej wiadomości ani zaprosić ja do znajomych !! Może jest jakiś sposób żeby się z nią skontaktować ?

Nie ma bo ta osoba zablokowala sobie ta opcje :) Jedyne co mozesz zrobic to napisac do kogos kto ma ta osobe w znajomych i po prosic zeby napisala do niej zeby do Ciebie sie odezwala :)

no właśnie, tego się obawiałam. Założyłam profil tylko z powodu niej :( a jest możliwe, żeby ona dowiedziała się o mojej wizycie na moim profilu ?? cos takiego jak na nk ?

Gość no słoneczko
Jak to się nie da? Powinnaś mieć taką opcję zaproś do grona znajomych albo wiadomość na górze

no właśnie nie ma - nie znalazlam jej w wyszukiwarce - więc weszłam na jej profil przez znajomą. Weszłam na liste znajomych i przy wszystkich jest opcja ' dodaj znajomego' a przy niej nie. I na pewno mnie nie zablokowała :) mam konto od 10 min

Gość no słoneczko
Nie, o wizycie się nie dowie. Na fb nie ma takiej opcji jak na nk :)

kurde szkoda :( no więc będę musiała poprosić kogoś , żeby się ze mna skontaktowała ....