Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośka_wawa

Dostałam brudne majtki z Allegro

Polecane posty

Gość gośka_wawa

Kupiłam na Allegro strój kąpielowy. Wiem, że takie rzeczy kupuje się nowe, ale mnie zwyczajnie nie stać. Ten miał być "raz założony, właściwie nowy, stan idealny". Udało mi się w licytacji dość tanio kupić (nowy kosztuje 4 razy więcej), strój śliczny, ja szczęśliwa, nie mogłam się doczekać... Dziś przyszedł i przeżyłam szok. Na majtkach po prostu wielkie żółto-brązowe skrzepy, do tego jakby podbarwione krwią. Laska która to nosiła, miała chyba biegunkę, grzybicę i okres jednocześnie. Żadna tam plamka tylko cały krok w plamach i skrzepach. Wystarczyłoby, żebym ścisnęła w tym miejscu a na pewno zeschnięte pokruszyłyby się i spadły. Wyglądało jakby ktoś się zrzygał. Fuj. Do tego poczułam smród - ale nie wiem, czy naprawdę te majtki tak śmierdziały czy to już moja wyobraźnia na ten widok zrobiła swoje. Szybko włożyłam to z powrotem do koperty a kopertę położyłam jak najdalej od siebie. Niedobrze mi się zrobiło. Dziewczyna która to sprzedała ma same pozytywy, wysokie oceny sprzedaży. Co mam zrobić? Napisać do niej? Walnąć bez słów nega? Czy po prostu wyprać, bo za taką sumę nie powinnam spodziewać się cudów (brrrrrrrrrr!)

Gość kokokoko euro spoko
Nie wierze, pokaż foto tych majtek. :classic_cool:

Gość gośka_wawa
Nie wyjmę ich z koperty, przynjamniej na razie. Niedobrze mi.

Gość Paulina z okolic Dublina
No ja też nie wierzę Nikt nie kupuje używanych majtek

Gość gośka_wawa
jak nie? :O To wejdź na allegro, poszukaj używanych strojów kąpielowych i zobacz że są oferty :O Dobra, jak nie wierzycie to trudno. Myślałam że ktos mi doradzi co teraz mam zrobić.

Gość agsgee
opierdolic ta babke. zadac zwrotu kasy.

Gość Dziabaducha
No był raz założony ale intensywnie używany Znam osoby co chodzą kilka dni w jednych majtkach.

Gość wyslij linka z aukcja
na ktorej go kupilas

Gość Paulina z okolic Dublina
Oferty mogą być ale jeśli ktoś kupuje używane majty to powinien się liczyć że dostanie zasrane

Gość gośka_wawa
Jak liczyć że dostanie osrane?:O Dla mnie stan idealny to powinien być stan idealny.

Gość kokokoko euro spoko
Prowo :O

Gość agsgee
goska dawaj linka do tej aukcji, jak nie dasz to prowo :D

Gość desztfa
tam sprzedaja używane majty dla facetów jako fetysz do podniety takie z śluzem , pobarwione może to było przeznaczone dla faceta żeby sie tym jarał

Gość chełm1
gośka powachaj je,zobacz czy pachną czy moze nie, jak nie to wyslij w zamian sprzedajacemu swoje brudne majtochy lub stanik

Gość prowo prowo prowo parowy!
:O wyslij linka jesli to nie prowo...

Gość o kurdee
nie wierzę

Gość gość
do Gośka wawa jak stan idealny czyli idealnie zesrane i pewnie kupione w dziale dla fetyszy

Gość Paweł

Masz prawo do 10ciu dni roboczych odesłać nawet używany towar do sprzedającego.Ustawa konsumencka ci do tego pozwala.

Podobną sytuację miała moja żona tylko ona kupiła majtki ze śladami okresu.i odeslalismy powołując się na ustawę konsumecką to babka żonie wysłała nowiutkie z matkami takie same w ramach zadośćuczynienia.