Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość brednie i tyle

Brzydkie dziecko

Polecane posty

Gość brednie i tyle

Moja kuzynka powiła syna. Pojechałam w odwiedziny by zobaczyć małego. Ona, jej mąż, ciotka ( jej matka) - wszyscy zachwyceni dzieckiem. Mnie to dziecko nie zachwyca, jest bowiem brzydkie. Mam brzydką twarz, bardzo podobną do rysów jego ojca, który jest okropnym brzydalem. Moja kuzynka jest dość ładną kobietą jej mąż to typ powszechnie określany mianem paszteta. Czy jestem jakaś wypaczona, że patrząc na to dziecko widzę tylko jego brzydką twarz? czy każde dzieci są śliczne? Oczywiście słowem nie zdradziłam się przed rodziną, udałam, ze super dzieciaczek. Wypada przyznać się rodzinie do odczuć względem tego dziecka?

Gość mmmmmammaa weronkkiiii
no co ty. Ja pamietam jak rodzilam ze mna na sali byla dziewczyna. Urodzila syna, jej dziecko bylo brzydkie. Bo nieraz chodzilysmy razem na spacerki. Minelo trzy lata a jej syn jest sliczny. Piekne niebieskie oczka,, blondynek. Dziecko sie zmienia. A jej bylo by bardzo przykro ze mowisz tak o jej dziecku.

można tylko po co ? Noworodki żadko sa ładne, mój też nie był, ładniał z czasem. a że sa zachwyceni to też normalne, w końcu to ICH dziecko i trudno by w emocjach spojrzeli krytycznie na swoje ledwo co narodzone na dziecko.

Gość corka sasiadki
byla strasznie brzydkim dzieckiem a z wiekiem wyrosla nic nie mow

Gość ojtamojtamm
moja tesciowa ma corke i sama mowila ze w zyciu nie widziala tak brzydkiego dziecka, ze mala byla strasznie brzydka jak sie urodzila faktycznie.ogladalam zdjecia to mala w okresie niemowlęcym byla bardzo szpetna, jak miala ze 2 latka juz zaczela sie zmieniac, teraz ma ponad 20lat i jest bardzo ładną kobietą dzieci sie zmieniają z tych brzydkich wyrastają ładne i na odwrót nie ma regóły dziecko moze sie jeszcze zmienic z 5 razy:-)

moje dziecko po urodzeniu było brzydkie,powaga a dzisiaj każdy mówi że jest ładny,bo jest :D widuje tez kogos kto jest brzydki,ojciec to jakis rumun czy cos w tym stylu a matka dziecka niska,brzydka i gruba a syna mają wg mnie slicznego ;)

Gość etewhwjh
Może być tak, że dziecko było jest i będzie brzydkie cały czas dorastając aż do śmierci.

Gość sonafart12
a jak ktoś powie, że masz świńskie oczka, cienkie włosy i zad jak krowa, to uznasz, to za kulturalne i stosowne? pewne rzeczy się trzyma dla siebie nawet jeżeli są prawdziwe. nie wiem co ci przeszkadza, że ludzie zachwycają się swoim własnym dzieciakiem. niech się zachwycają- ich sprawa.

mój pierwszy syn był ładny po urodzeniu. drugi to brzydal jakich mało :P nazywaliśmy go Kazik, bo takiego nam przypominał :P teraz po 12 tygodniach od porodu wyładniał i jest IDENTYCZNY jak jego starszy brat w tym okresie :) patrzac na fotki nie rozpoznajemy ich :P nie mów kuzynce, po co? zwykle rodzice sa zapatrzeni w nowonarodzonego :) nam kazdy mówił ze Tomaszek śliczny jest, ale my wiedzieliśmy swoje - ze brzydal i tyle :P

Gość Kruselka
Moja corka tez byla brzydka po urodzeniu ciagle myslalam dlaczego nie jest podobna do mnie . A teraz sie zmienila jak skonczyla 2 latka to wyladniala ma duze niebieskie oczka mala blondi.

Mój siostrzeniec też był brzydki po porodzie, wyglądał jak taki smyjor z ulicy, a wyrósł z niego śliczny blondasek z niebieskimi oczkami.

Gość 9o9po980
Nie wiem jak można założyc temat, aby napisać, że czyjeś dziecko jest brzydkie :/ To brzydko z Twojej strony Autorko :)

Moj synus tuz po urodzeniu byl chudy, z nosem jak bokser i podpuchnietymi oczami...Pierwsze co to powiedzialam ze wyglada jak zaba:)z czasem sie zmienil....teraz ma przeslo 3 lata i delikatna buzke:)duze ciemne oczy i slodkie blond wloska.dzieci sie zmieniaja!

Gość jddddddddddddd
moje dziecko po yrodzeniu tez cudem swiata nie bylo. Zmienialo sie na korzysc :P pozniej :)

Gość hjijijiijiijiji
Pamiętam, że jak urodziłam syna to nie mogłam się nadziwić JAKI ON JEST PIĘKNY, był po prostu CUDNY !!!!!!! Teraz ma 3 latka, a jak oglądam zdjęcia z jego narodzin i ogólnie takie foty do 6 miesiąca to był po prostu paskudny, a ja bardzo zaślepiona :D Pewnie wtedy jakbym popatrzyła na niego jako osoba trzecia nie wyszłabym ze zdumienia CO ZA BRZYDAL, nos koszmar, głowa wielka, nieproporcjonalna... ogólnie paskuda :D Teraz ma 3latka i jest zupełnie inny... Urodził się z dużąąąą ilością kruczoczarnych włosów! Ciemnymi oczami i jasną karnacją... Teraz karnacje ma ciemniejszą, oczy niebieskie, a włosy jasny blond :) Jest piękny, dziecko bardzo szybko się zmienia... Nie mów nic, bo jak następnym razem zobaczysz dziecko będzie już zupełnie inne :)

Gość kasienkaa__
Noworodki w zasadzie patrzac krytycznie nie sa przykladnymi pieknosciami...wielkie glowy,wiecznie zamkniete oczka,szopa pior na glowie,przynajmniej w przypadku mojego dziecka,takie poskurczane:) dopiero z biegiem czasu widac jak dziecko sie zmienia i robi sie coraz ladniejsze.Tak jak moj syn byl brzydkim kaczatkiem na poczatku tak teraz jest bardzo ladnym chlopcem.ma 13 miesiecy.

Gość kickaaa
ja tez nie lubie brzydkich dzieci oby wyrosło z tej brzydoty ale niektórym to zostaje na zawsze łoj

Gość mojej kolezanki synek
po urodzeniu byl naprawde sliczny a jej corka paskuda wygladala jak wiedzma :)

Gość hoggacia
A jakby nawet mial zostac brzydki na zawsze -po co to oglaszac wszem i wobec?taka kurwa mac szczera jestes?to moze idz do szefa i mu powiedz,ze mu smierdzi z geby i nosi za ciasne spodnie. Nikt sobie wygladu nie wybiera,kazdy wyglada tak,jak mu bozia dala

Gość jak sie kogos kocha to zawsze
sie wydaje piekny. Czy mysliscei np o swoich rodzicach, jako o brzydkich ludziach? byloby ci milo, gdyby ci kto powiedzial,ze maz brzydka matkę? A niektore zwierzeta- sa tak brzydkie,ze az piekne. Nie ma sensu ranic niczyich uczuc. zawze sie da cos sympatycznego powiedzic o czyim dziecku. Dziecku to wisi, bo nie rozumie, robisz przyjemnoisc doroslym ( jesli ich lubisz, chyba chcesz, zeby im bylo przyjemnie?)

Gość oj tam oj tam przesadzacie
Nie ma brzydkich ludzi, są po prostu różne typy urody. Dla Ciebie ona jest ładna, a on i dziecko - nie. Dla mnie być może facet będzie przystojny, dziecko śliczne, a dziewczyna żal patrzeć. Uroda to kwestia gustu, a o gustach się nie dyskutuje.

Gość kjg,hgm
ale po co chcesz to mówić? Nie zachwycaj sie po prostu i nie mów, że ładne. Ale daruj sobie głupie komentarze. Dziecko wyrośnie, zmieni się... Chciałabyś żeby ktoś o Tobie lub Twoim dziecku powiedział, że brzydactwo? A nawet jak mama widzi, że nieładne to co z tego? Kocha i tak najbARDZIEJ NA ŚWIECIE. Moja córka od początku był ładna - naprawdę ale kuzynki córa była wcześniakiem i przez kilka pierwszych miesięcy urody Bóg jej poskąpił a teraz jak ja zobaczyłam jak ma ok. rok to slicznotka mała