Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dublinka

jaka sytuacja w Dublinie?

Polecane posty

Gość dublinka

zwracam się do osób mieszkających w Dublinie. Jaka jest teraz sytuacja? chce wyjechać. Kiedyś juz mieszkałam w Dublinie, zjechalam do pl ale znowu chce wyjechac. jak obecnie z pracą????????

Gość ikerike
choojowa zostań w PL.

Gość dublinka
co Ty gadasz? :D a wiesz jaka sytuacja jest w pl? wole tam być.... dlaczego mówisz ze jest do dupy?

w pl przynajmniej pogoda ładna a w dublinie nie dość że pogotw choojowa to jeszcze roboty nie ma

Gość JanuszPierdzidzewo
Wszędzie gdzie się nasi rodacy zadomowią jest syf, chamstwo i buractwo. Ogolone cwaniaczki w wieśniackich wdziankach uważają się za panów zielonej wyspy. Ten naród o twarzach buraczanych reprezentuje nas w irlandii i dzięki nim miejscowi uważają nas za zarazę i nienawidzą. Powodzenia!

Gość tamtata
Zgadzam się...

Gość ...mieszkam w dublinie ....
z praca lipa, płacić chcą jak najmniej a roboty nie wiadomo ile, zależy też jaka praca ale ja chyba będę z tąd sie ewakuować, już nie jest tak różowo jak kiedyś - zmiany budżetu - wchodzą opłaty za wodę,podnoszą ceny podatki itd. mi sie wydaje ze irlandczycy będą sie budować i będą protesty i rewolucje, ja do polski wracać nie chce ale słyszałam ze w belgii , danii nie jest źle więc może tam nie wiem jeszcze

Gość ...mieszkam w dublinie ....
będą sie buntować miało być

Gość kasienka1339
Chujnia i tyle...siedz w polsce

Gość radusssss
Irlandia była i jest piękna i jest to miejsce w którym dobrze się żyje ludziom uczciwym i szanującym miejscowych. Jeżeli ktoś uważa, że cwaniactwem zyskuje i panoszy się jak w swoim rodzinnym pierdziszewie koło sklepu panu zosi to nie może się dziwić że patrzą na niego jak na cygana. To miejsce było przyjazne polakom, ale sami to zmienili. Powie to każdy kto był na wyspie w czasach zanim nasz narodowy element nie zasiedlił tego wspaniałego kraju.

Gość tamtata
Nasz "narodowy element", który niczego i nikogo nie szanuje nie tylko Irlandię zasiedlił :-O

Gość radusssss
Zasiedlił też Holandię, która była bardzo otwarta i życzliwa dla emograntów. Zasiedlił wyspy i teraz psuje nam opinię w skandynawi. Sam wyjeżdzałem i się wstydziłem - w sklepach w kościele na ulicy. Wszędzie gdzie bylem słyszałem rzucanie kurwami i widziałem kombinatorów. Teraz będziemy lata płacili za to, że tabuny wieśniaków zrobiły sobie pogoń za łatwym euro... najczęsciej najwytrwalsi siedzieli tam parę miesięcy i wracali na wieś żeby sobie kupić golfa. A smrodek został.

Gość tamtata
nie dziwne skoro sami nieudacznicy i przestępcy jeżdżą za granice do pracy pitolenie typowego wieśniaka bez perspektyw

Gość radusssss
Wieśniaki ściągają swoich kumpli wieśniaków, tam robią jak woły i kombinują a tutaj zgrywają światowców. Poziom polskiej emoracji jest żenujący... połowa to analfabeci bez znajomości języka i bez elementarnego poczucia uczciwości i szacunku dla miejscowych zwyczajów.

Gość tamtata
radusss- szacun, lepiej bym tego nie ujęła.